Är du vår nästa säljare i Trollhättan?

Bli en i gänget på vårt nyrenoverade kontor i Trollhättan! Just nu söker vi dig som är snabblärd och öppen för personlig utveckling. Som säljare hos Trinax AB kommer du främst att behandla användarvänliga produkter som tidrapportering, crm-system och webbshoplösningar. Och vi ser givetvis att erbjuda grundlig utbildning och löpande coaching!

Ansök nu!

Om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidare

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast och rörlig lön

Arbetsort
Trollhättan

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt och växande bolag med branschens bästa kollegor. Med ett gediget utbud av såväl egna produkter som tjänster inom IT och systemutveckling erbjuder vi våra kunder digitala helhetslösningar. Under de senaste åren har vi uppnått tillväxt i raketfart och fått utmärkelsen som ett gasellföretag fyra år i rad; 2019-2022! Hösten 2020 expanderade vi dessutom vår verksamhet genom att öppna nya kontor i både Västerås och Oslo.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Vårt kontor hittar du strax intill Trollhättans centrum – här arbetar i dagsläget 27 stycken anställda uppdelat på programmerare, designers, tekniker, projektledare säljare och testare tillsammans i en kreativ och öppen miljö.

Till alla våra medarbetare erbjuder vi:

Vad kommer du arbeta med?

Din primära uppgift blir att vara Trinax ansikte utåt när det kommer till att upplysa såväl befintliga som nya kunder om våra kvalitativa tjänster och produkter. Du får ett stort eget ansvar och kommer att ingå i vår sälj- och marknadsavdelning.

Expempel på arbetsuppgifter

Bearbetning av existerande kunder, nykundsbearbetning, demovisning för kund, samt offert och orderhantering.

Din profil

Din primära uppgift är att tillsammans med kunden ta fram rätt produktlösning, offerera, samt säkerställa att produktion och leverans sker enligt överenskommelse. Du kommer att ingå i vår försäljnings- och marknadsavdelning, men kommer att arbeta självständigt mot dina kunder.

Våra kunder är väldigt varierande, både i storlek och geografiskt. Det är därför viktigt att du är en relationsbyggare som vet hur man arbetar mot olika människor inom diverse befattningsnivåer. Vi ger dig givetvis en grundlig utbildning och löpande coaching tills du känner dig bekväm med våra produkter.

Eftersom tjänsten har sin huvudsakliga placering i Trollhättan, ser vi gärna att du bor inom lämpligt avstånd.

Dina arbetsuppgifter

Varför ska du bli säljare hos oss?

Språk

Körkort

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivsfarenhet krävs

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan görs via formuläret som du hittar via knappen "Ansök nu!".

Intervjuer sker löpande och vid intresse rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående.

Ansök nu!

Markus Karlén

Ansökan görs via knappen "Ansök nu!". Vid frågor om tjänsten kontakta mig eller maila jobb@trinax.se. Rekrytering sker fortlöpande.

Markus Karlén