Jobba hos oss!

Letar du efter lediga jobb i Trollhättan har du kommit helt rätt. Vill du dessutom vara med och göra skillnad för hantverkare över hela Sverige? Langa din ansökan redan idag.

För oss är balansen mellan arbete och fritid viktig. Det ska vara roligt att vara på jobbet. Vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del av. Utöver vårt intressanta förmånspaket är vi dessutom duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Trinax är den personliga systemutvecklingsbyrån med branschens trevligaste personal. På vårt trivsamma kontor i Trollhättan hittar du 26 glada säljare, projektledare, systemutvecklare, designers, testare och adminstratörer.

Nyfiken på hur vi arbetar med hållbarhet? Klicka här.

Annonserade tjänster just nu

Nykundssäljare

Är du sugen på att ta din säljkarriär till nästa nivå? Gör det med oss och var med på resan mot att digitalisera framtiden för Sveriges alla hantverkare.

Läs merAnsök

Ansvarig för Mötesbokning

Vill du vara med och forma framtiden för vårt innesäljteam? Då är det kanske du som kommer ansvara för att ta vår mötesbokning till nya höjder. Sök redan idag!

Läs merAnsök

Mötesbokare

Är du en driven och kommunikativ person som älskar kundkontakt? Har du dessutom ett intresse för att skapa och bygga relationer? Då kan du vara mötesbokaren vi söker!

Läs merAnsök

Senior frontend-utvecklare

Är du Vue.js-expert och vill vara med och skapa marknadens bästa och mest användarvänliga digitala verktyg? Hjälp oss bygga fantastiska gränssnitt med Vue.js och typescript som sparar tid och energi för våra kunder över hela Sverige.

Läs merAnsök

Junior systemutvecklare

Pratar du helst i kod? If yes, läs vidare. Vi letar efter en Junior Systemutvecklare som vill hjälpa oss att bygga fler fantastiska system, lösa många vardagliga problem utöver livspusslet, och ha roligt längs vägen.

Läs merAnsök

Senior Systemutvecklare

Vill du vara med och bygga marknadens bästa tid- & projekthanteringsystem? Vi söker dig med mångårig erfarenhet av komplex systemutveckling som kan delta i resan att revolutionera sättet som vi och våra kunder arbetar på.

Läs merAnsök

Spontanansökan

Är du intresserad av att jobba på Trinax, men hittar inte någon tjänst som passar dig? Gör en spontanansökan och övertyga oss om hur just du kommer att kunna bidra till vår dagliga verksamhet.

Läs merAnsök

Praktik

Vill du göra din praktik på Trollhättans bästa arbetsplats? Vi på Trinax skapar nyttiga verktyg som som frigör tid och energi för våra kunder. Vi uppmuntrar personer som är positiva, nyfikna och har en vilja att utvecklas att söka sig till oss.

Läs merAnsök