Trinax söker
expert på Vue.js

Hjälp oss bygga framtidens projektverktyg för hantverksbranschen.

Ansök nu!

Anställningsform
Tillsvidare

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast lön

Arbetsort
Trollhättan

Är du Vue.js-expert och vill vara med och skapa marknadens bästa och mest användarvänliga digitala verktyg?

På Trinax bygger vi inte bara system – vi skapar nyttiga verktyg som frigör tid och energi för våra kunder – som gör skillnad på riktigt över hela Sverige.

Vi behöver dig som Senior frontend-utvecklare med fokus på Vue.js och TypeScript för att hjälpa oss bygga fantastiska gränssnitt som kunderna älskar att använda och som är i teknisk framkant.

Rollen som Senior frontend-utvecklare

Som Senior frontend-utvecklare kommer du att vara den som bygger grunden och ser till att kundens administration av dagliga uppgifter som projektuppföljning, tidrapportering och fakturering blir överskådliga, användarvänliga och snabba.

Tillsammans med ett team av Produktägare, Designers, UX, Backend-utvecklare och Testare kommer du att ansvara för att snickra ihop det funktionella ansiktet utåt för våra kunder.

Vi gillar att utvecklas och vill att du har samma drivkraft. Du har ett stort intresse för frontend-utveckling och känner dig som fisken i vattnet i Vue.js. Du är duktig på att samarbeta och har god förmåga att arbeta såväl individuellt som i projekt med andra. Du arbetar effektivt för att följa deadlines.

Du kommer till en arbetsplats där det går fort från beslut till leverans. Vi är lyhörda och gillar när det kommer förslag på hur vi kan göra något bättre. Med du blir framförallt en del av ett fantastiskt team som har väldigt roligt på jobbet och gör många aktiviteter tillsammans.

Eftersom tjänsten har sin huvudsakliga placering i Trollhättan bor du inom lämpligt avstånd.

Krav

 • Mycket god erfarenhet av att arbeta med Vue.js och TypeScript
 • Erfarenhet av Vitest eller Jest är meriterande
 • Goda kunskaper i PHP, HTML, MySQL, JavaScript
 • Erfarenhet av att arbeta med Laravel
 • Erfarenhet av att arbeta med versionshanteringsverktyg, t.ex. Git / SVN
 • Du pratar och förstår svenska obehindrat (dina kollegor och kunder här pratar svenska)
 • Högskoleutbildning är meriterande men INTE ett krav

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt och växande bolag med branschens bästa kollegor. Med ett gediget utbud av såväl egna produkter som tjänster inom IT och systemutveckling erbjuder vi våra kunder digitala helhetslösningar.

Under de senaste åren har vi uppnått tillväxt i raketfart och fått utmärkelsen Gasellföretag fyra år i rad; 2019 - 2022! Hösten 2020 expanderade vi dessutom vår verksamhet genom att öppna nya kontor i både Västerås och Oslo.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar. Utöver att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Vårt kontor hittar du strax intill Trollhättans centrum – här arbetar i dagsläget 27 anställda uppdelat på programmerare, designers, tekniker, projektledare, säljare och testare tillsammans i en kreativ och öppen miljö.

Till alla våra medarbetare erbjuder vi:

 • Gratis kaffe och frukt
 • Utbildning och kompetensutveckling
 • Teambuilding
 • Gemensamma aktiviteter
 • Tjänstepension
 • Sjukvårdsförsäkring
 • Träning på arbetstid
 • Möjlighet att växa inom bolaget

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan görs via formuläret som du hittar via knappen "Ansök nu!". Eventuella frågor skickas till jobb@trinax.se.

Intervjuer sker löpande och vid intresse rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående.

Ansök nu!

Fredrik Yli-Luopa

Ansökan görs via knappen "Ansök nu!". Vid frågor om tjänsten kontakta mig eller maila jobb@trinax.se. Rekrytering sker fortlöpande.

Fredrik Yli-Luopa