Spontanansökan

Har du hört talas om oss, sett oss på sociala medier eller läst om oss på vår hemsida och fattat tycke? Du kanske attraheras av vårt arbetsklimat, men hittar inte riktigt en tjänst som passar dig? Du kan ändå spontanansöka till oss!

Ansök nu!

Om tjänsten

Arbetstider
Enligt överenskommelse

Arbetsuppgifter
Det du är bäst på!

Arbetsklimat
Trivsamt och utvecklande

Arbetsort
Upp till dig

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt och växande bolag med branschens bästa kollegor. Med ett gediget utbud av såväl egna produkter som tjänster inom IT och systemutveckling erbjuder vi våra kunder digitala helhetslösningar. Under de senaste åren har vi uppnått tillväxt i raketfart och fått utmärkelsen som ett gasellföretag fyra år i rad; 2019-2022! Hösten 2020 expanderade vi dessutom vår verksamhet genom att öppna nya kontor i både Västerås och Oslo.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Vårt kontor hittar du strax intill Trollhättans centrum – här arbetar i dagsläget 26 stycken anställda uppdelat på programmerare, designers, tekniker, projektledare säljare och testare tillsammans i en kreativ och öppen miljö.

Till alla våra medarbetare erbjuder vi:

Vad finns det för arbetsområden?

Vem är du?

För att väcka vårt intresse så behöver du vara nyfiken, engagerad och ha en ambition att vilja utvecklas. Det finns mycket kunskap och erfarenhet på plats att suga in och ta lärdom av, men det gäller också i viss mån att vara självständig och ta eget ansvar. Eftersom tjänsten du söker inte är annonserad så gäller det att övetyga oss om hur just du kommer att kunna bidra till vår dagliga verksamhet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan görs via formuläret som du hittar via knappen "Ansök nu!".

Intervjuer sker löpande och vid intresse rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående.

Ansök nu!

Fredrik Yli-Luopa

Ansökan görs via knappen "Ansök nu!". Vid frågor om tjänsten kontakta mig eller maila jobb@trinax.se. Rekrytering sker fortlöpande.

Fredrik Yli-Luopa