Om Trinax

Om Trinax AB

Vi har ett brinnande intresse för dagens och framtidens IT och vill göra tillvaron enklare för våra kunder. Därför kan vi alltid erbjuda tjänster, utveckling och IT-drift som sparar tid och pengar åt er.

We make ideas happen

Vi på Trinax ser på systemutveckling lite annorlunda jämfört med våra kollegor i branschen. Vi tror på rak kommunikation där vi och våra kunder delar en klar bild av det färdiga resultatet. Vi börjar gärna arbeta redan efter första mötet och är stolta över att kunna leverera professionella resultat presenterade på ett pedagogiskt sätt. Ni ska få det ni behöver när ni behöver det - vilket leder till nya kunder och långsiktiga relationer. Växer våra kunder, så växer vi helt enkelt. Vi tror att passion för jobbet med märks på slutresultatet och att det är viktigt att ha kul på vägen dit. Därför uppmuntrar vi en livfull kontorsatmosfär med mycket glädje och humor där vi tar våra kunder på högsta allvar.

Vi är stolta att hjälpa er vardag

Vi sätter din affär i fokus oavsett om det handlar om ett litet eller stort projekt. Vi är stolta över att göra om komplexa system till användarvänliga lösningar som hjälper er i er vardag. Du kan alltid ringa oss, oavsett om du är en ny kund eller om vi har gjort affärer tidigare, oavsett om dina behov är stora eller små. Varje projekt vi skapar ser vi som början på ett spännande partnerskap och vi ser gärna ett långsiktigt samarbete i allt vi gör.

Vill du följa med på en tidsresa?

Tiden flyger förbi – det är något som uppenbarar sig när vi blickar tillbaka på åren och erfarenheter som tagit oss dit vi är idag. Den lilla enskilda firman som under många år gick under namnet Trinia blev tillslut ett fullständigt aktiebolag som du idag känner som Trinax AB.

Det du däremot inte visste var att målet aldrig var fixerat vid att bli störst – visionen var ett företag med tiotalet anställda. Större ville vår grundare Fredrik Yli-Luopa till en början inte bli.

Läs mer

Trinax Personal

Lär känna vår personal

Trinax är den personliga systemutvecklingsbyrån med branschens trevligaste personal. På vårt kontor i Trollhättan hittar du 28 glada personer uppdelade på säljare, designers, projektledare, programmerare, testare, och ekonomiansvariga. Vi tror inte på outsourcing utan utbildar istället vår egna personal kontinuerligt. Med färre interna mellanhänder blir mötet mellan kund och leverantör mer rakt, ärligt och kostnadseffektivt.

Teamet på Trinax

Gör karriär hos Trinax

Vi är ett innovativt och växande bolag med branschens bästa kollegor. Med ett gediget utbud av såväl egna produkter och systemutveckling erbjuder vi våra kunder digitala helhetslösningar. Under de senaste åren har vi uppnått tillväxt i raketfart och fått utmärkelsen som ett gasellföretag 3 år i rad; 2019, 2020 och 2021! I höst expanderade vi dessutom vår verksamhet genom att öppna nya kontor i både Västerås och Oslo.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Lediga tjänster