Gör karriär hos Trinax

Gör karriär hos Trinax

Just nu söker vi flera nya medarbetare till vårt kontor i Trollhättan.  Om du vill vara med och skapa digital magi tillsammans med oss – varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Miljö & arbetskilmat

Junior systemutvecklare

Har du grundläggande kunskaper inom systemutveckling och önskar utvecklas på en arbetsplats med varierande uppgifter? Just nu söker vi flera ambitiösa och problemlösande systemutvecklare till vårt kontor i Trollhättan.

Läs mer

Senior Systemutvecklare

Har du goda kunskaper inom systemutveckling och önskar utvecklas på en arbetsplats med varierande uppgifter? Just nu söker vi flera ambitiösa och problemlösande systemutvecklare till vårt kontor i Trollhättan.

Läs mer

Säljare till Västerås

Bli en i gänget på vårt nya säljkontor i Västerås! Just nu söker vi dig som är snabblärd och öppen för personlig utveckling.

 

Läs mer

 

Säljare till Trollhättan

Är du vår nästa säljare? Just nu söker vi ytterligare en kollega till vårt nyrenoverade kontor i Trollhättan.

Läs mer

Senior IT-tekniker

Är du serviceinriktad och har tidigare erfarenhet inom IT/säkerhet. Lämna in din ansökan till oss!

Läs mer