Gör karriär hos Trinax

Gör karriär hos Trinax

Just nu söker vi flera nya medarbetare till vårt kontor i Trollhättan.  Om du vill vara med och skapa digital magi tillsammans med oss – varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Trinax är den personliga systemutvecklingsbyrån med branschens trevligaste personal. På vårt trivsamma kontor i Trollhättan hittar du 28 glada säljare, projektledare, systemutvecklare, designers,  testare och adminstratörer.

Miljö & arbetskilmat

Lediga tjänster

Junior systemutvecklare

Pratar du helst i kod? If yes, läs vidare. Vi letar efter en Junior Systemutvecklare som vill hjälpa oss att bygga fler fantastiska system, lösa många vardagliga problem utöver livspusslet, och ha roligt längs vägen.

Läs mer

Senior Systemutvecklare

Vill du vara med och bygga marknadens bästa tid- & projekthanteringsystem? Vi söker dig med mångårig erfarenhet av komplex systemutveckling som kan delta i resan att revolutionera sättet som vi och våra kunder arbetar på.

Läs mer


Säljare till Trollhättan

Är du vår nästa stjärnsäljare? Just nu söker vi ytterligare en nykundsbearbetare till vårt nyrenoverade kontor i Trollhättan.

Läs mer


First Line Support

Har du alltid varit personen som andra frågar om hjälp när det gäller IT och datorer? Vi söker dig med tidigare erfarenhet inom området, som är nyfiken och brinner för att hjälpa andra.

Läs mer


Spontanansökan / praktik

Är du intresserad av att jobba eller praktisera på Trinax, men hittar inte någon tjänst som passar dig? Gör en spontanansökan och övertyga oss om hur just du kommer att kunna bidra till vår dagliga verksamhet.

Läs mer