Gör karriär hos Trinax

Gör karriär hos Trinax

Just nu söker vi flera nya medarbetare till vårt kontor i Trollhättan.  Om du vill vara med och skapa digital magi tillsammans med oss – varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Trinax är den personliga systemutvecklingsbyrån med branschens trevligaste personal. På vårt trivsamma kontor i Trollhättan hittar du 24 glada säljare, projektledare, systemutvecklare, designers,  testare och adminstratörer.

Miljö & arbetskilmat

Lediga tjänster

Junior systemutvecklare

Har du grundläggande kunskaper inom systemutveckling och önskar utvecklas på en arbetsplats med varierande uppgifter? Just nu söker vi flera ambitiösa och problemlösande systemutvecklare till vårt kontor i Trollhättan.

Läs mer

Senior Systemutvecklare

Har du goda kunskaper inom systemutveckling och önskar utvecklas på en arbetsplats med varierande uppgifter? Just nu söker vi flera ambitiösa och problemlösande systemutvecklare till vårt kontor i Trollhättan.

Läs mer


Teknisk projektledare

Är du en utvecklare som önskar arbeta som projektledare eller har du arbetat som projektledare och har erfarenhet av utveckling av digitala tjänster och verktyg? Gillar du att leda projekt där verksamhet och utvecklingsteam tillsammans hittar smarta lösningar?

Läs mer


Säljare till Trollhättan

Är du vår nästa stjärnsäljare? Just nu söker vi ytterligare en nykundsbearbetare till vårt nyrenoverade kontor i Trollhättan.

Läs mer


Spontanansökan / praktik

Är du intresserad av att jobba eller praktisera på Trinax, men hittar inte någon tjänst som passar dig? Gör en spontanansökan och övertyga oss om hur just du kommer att kunna bidra till vår dagliga verksamhet.

Läs mer