Gör karriär hos Trinax

Gör karriär hos Trinax

Just nu söker vi flera nya medarbetare till vårt kontor i Trollhättan.  Om du vill vara med och skapa digital magi tillsammans med oss – varmt välkommen att skicka in din ansökan.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Miljö & arbetskilmat

Junior systemutvecklare

Har du grundläggande kunskaper inom systemutveckling och önskar utvecklas på en arbetsplats med varierande uppgifter? Just nu söker vi flera ambitiösa och problemlösande systemutvecklare till vårt kontor i Trollhättan.

Läs mer

Senior Systemutvecklare

Har du goda kunskaper inom systemutveckling och önskar utvecklas på en arbetsplats med varierande uppgifter? Just nu söker vi flera ambitiösa och problemlösande systemutvecklare till vårt kontor i Trollhättan.

Läs mer

Teknisk projektledare

Är du en utvecklare som önskar arbeta som projektledare eller har du arbetat som projektledare och har erfarenhet av utveckling av digitala tjänster och verktyg? Gillar du att leda projekt där verksamhet och utvecklingsteam tillsammans hittar smarta lösningar?

 

Läs mer

 

Säljare till Trollhättan

Är du vår nästa stjärnsäljare? Just nu söker vi ytterligare en nykundsbearbetare till vårt nyrenoverade kontor i Trollhättan.

Läs mer

Kundvårdare

Är du en säljare som älskar att ta hand om dina kunder? Har du jobbat med eftermarknad och kundvård tidigare? Eller har du jobbat som nykundsbearbetare men känner att du brinner för att få kunderna nöjda och få dom att stanna? Då är det dig som vi söker!

Läs mer