Vi söker kundvårdare!

Kundvårdare

Är du en säljare som älskar att ta hand om dina kunder? Har du jobbat med eftermarknad och kundvård tidigare? Eller har du jobbat som nykundsbearbetare men känner att du brinner för att få kunderna nöjda och få dom att stanna? Då är det dig som vi söker!

Anställningsform
Heltid, Tillsvidare

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast grundlön med provision

Arbetsort
Trollhättan

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt och växande bolag med branschens bästa kollegor. Med ett gediget utbud av såväl egna produkter som tjänster inom IT och systemutveckling erbjuder vi våra kunder digitala helhetslösningar. Under de senaste åren har vi uppnått tillväxt i raketfart och fick under 2019, 2020 & 2021 utmärkelsen som ett Gasellföretag. Under 2020 expanderade vi dessutom vår verksamhet genom att öppna nya kontor i både Västerås och Oslo.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som afterwork, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Vårt nyrenoverade huvudkontor hittar du strax intill Trollhättans centrum – här arbetar i dagsläget 26 stycken anställda uppdelat på programmerare, designers, tekniker, projektledare, säljare, admin och testare tillsammans i en kreativ och öppen miljö.

Till alla våra medarbetare erbjuder vi:

Om rollen

Är du en säljare som älskar att ta hand om dina kunder? Har du jobbat med eftermarknad och kundvård tidigare? Eller har du jobbat som nykundsbearbetare men känner att du brinner för att få kunderna nöjda och få dom att stanna? Då är det dig som vi söker!

På vårt kontor i Trollhättan får du kunniga och drivna kollegor som arbetar med en bred blandning av system och produkter. Dina nya kollegor blir andra projektledare, systemutvecklare, UX-designers, servertekniker, projektledare och testare.

Som kundvårdare hos oss kommer du jobba med att ta möten med våra kunder för att se till så att de har fått den hjälp de behöver, hitta den bästa lösningen för dom samt jobba med merförsäljning. Du kommer få en stor kundlista att bearbeta och själv göra allting ifrån möten, kravställning, offerter och sen vara med.

Tjänsten kommer med fast grundlön med provision.

Vi söker dig som: 

Du tycker om att knyta nya kontakter och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och besitter god förmåga att planera ditt arbete. Vi värdesätter din förmåga att entusiasmera, likaså din vilja att ständigt utvecklas.

Vi är ett snabbt växande bolag med tydliga mål. Med detta som utgångspunkt ser vi gärna att du har ett innovativt tänkande för att hitta lösningar och metoder som lyfter oss som företag till nya höjder. Förutom ovanstående egenskaper tror vi att problemlösning, kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang faller sig naturligt för dig.

Vi söker inte dig med längst erfarenhet, vi söker dig med det rätta drivet! ️

Vi anställer löpande. Trinax har stor ambition att växa under 2021-2022. Vi har stabila kundrelationer med företag/myndigheter som prioriterar digitalisering.

Utbildning

Gymnasial utbildning

Språk

Körkort

Vi ser fram emot din ansökan!

Din ansökan och eventuella frågor skickas till jobb@trinax.se. Bifoga ditt CV och gärna ett personligt brev.

Intervjuer sker löpande och vid intresse rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående.

Markus Karlén

Maila in ditt CV och personliga brev till jobb@trinax.se. Eller ring mig på 0520-20 52 11 för att höra mer!

0520-20 52 11 markus.karlen@trinax.se