Vi söker en marknadsassistent

Vi söker en marknadsassistent

Som Marknadsassistent hos oss kommer du att ha en bred roll, både online och offline och din arbetsdag kommer att vara mycket varierad där du kommer att få arbeta med det mesta inom marknadsföring i nära samarbete med vår säljavdelning.

Anställningsform
Tillsvidare, 80-100%

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast lön

Arbetsort
Trollhättan

Om oss

På Trinax AB har vi högt i tak och att ha roligt när vi arbetar är en självklarhet för oss. För rätt person erbjuder vi en riktigt trevlig arbetsplats med branschens bästa kollegor. Vi är ett mindre företag, fast med stora kunder, och sysselsätter idag 20 personer vilket gör att vi har korta beslutsvägar och en god sammanhållning. Vi producerar och utvecklar mycket själva och har hög service till våra kunder!

På Trinax går det snabbt, får vi en idé som vi tror på så kör vi igång direkt. Hastighet tror vi är kritiskt för att lyckas idag (och sen blir det mycket roligare också!). För att det ska kunna gå snabbt och bli så bra lösningar som möjligt låter vi alla medarbetare ta mycket ansvar från dag ett. Ansvar tror vi även medför att den enskilde individen utvecklas snabbare.

Trinax AB är i en expansiv fas och söker flera tjänster, vilket tyder på att vi har rätt produkter, tjänster samt arbetssätt.

Till alla våra medarbetare erbjuder vi:
• Gratis kaffe & frukt
• Utbildning och kompetensutveckling
• Teambuilding
• Gemensamma aktiviteter
• Tjänstepension
• Träning på arbetstid
• Möjlighet att växa inom bolaget

Skicka ditt CV & eventuellt personliga brev till jobb@trinax.se så hör vi av oss. Vi intervjuar kandidater löpande så vi ber om din ansökan omgående.

Vi vill utöka vårt team med en marknadsassistent.

Trinax AB har sedan 2010 hjälpt kunderna med IT-tjänster och systemutveckling för att förenkla deras vardag och har de senaste åren vuxit snabbt.

För att ha möjlighet att fortsätta växa i den takt vi vill söker vi nu en Marknadsassistent som kommer att jobba med marknadsföringen av våra tjänster.

Som Marknadsassistent hos oss kommer du att ha en bred roll, både online och offline och din arbetsdag kommer att vara mycket varierad där du kommer att få arbeta med det mesta inom marknadsföring i nära samarbete med vår säljavdelning. Du förväntas ta eget ansvar, i linje med vår marknadsstrategi och mål.

Uppgifter

· Driva marknadskampanjer och arbeta med utformning av framför allt digital kommunikation
· Bred förståelse för marknadsföring och digital kompetens
· Bra samarbetsförmåga
· Förstå KPI- baserad marknadsföring och mäta resultat
· Driva projekt samt kontinuerliga uppdateringar inom sociala medier
· Jobba med innehållet i våra olika digitala kanaler
· Förstå SEO och Analytics
· Ansvara för innehållet i allt printat marknadsmaterial, broschyrer, bilagor, annonser etc.
· Vara länken mellan marknad och säljavdelningen

Trinax letar efter en marknadsassistent. Tjänsten som marknadsassistent innebär att marknadsföra Trinax i sociala medier, på hemsidan, AdWords och Google. Du kommer få stort utrymme för din kreativitet då du kommer skapa allt innehåll själv som texter, filmklipp, foton och bilder. Givetvis har du kollegor att ta hjälp av som kan sätta dig in i företaget och våra produkter. Sedan är det din egen fantasi som får visa vägen.

Du säkerställer utförandet av aktiviteter och all marknadsförings-kommunikation. Vidare ansvarar du för att uppdatera vårt säljmaterial, trycksaker och annat marknadsmaterial samt skapar våra nyhetsbrev.

Tjänsten passar dig som har mycket idéer och vågar prova sig fram för att se vad som funkar. Trinax är på en spännande expansiv resa och vill gärna få in en orädd marknadsassistent som kan hjälpa oss nå ut till sina kunder ytterligare en nivå.

Kompetens

Vi söker efter dig som är kreativ och vill skapa ditt eget content. Du kan vara självlärd eller utbildad inom marknadsföring via gymnasiet eller högskola/universitet. Det är även meriterande om du har jobbat något år med försäljning eller marknadsföring. Du har ett tekniskt intresse, har mycket god datavana och kan hantera sociala medier. Vidare talar och skriver du obehindrat svenska och engelska.

I den här tjänsten kommer du få möjlighet att lära dig de program som vi arbetar i på plats. Det är därför inget krav men till stor fördel om du har kunskap inom följande:

• Photoshop

• HTML, CSS och JavaScript

• Fotografering, video och redigering

• E-handel, AdWords och Google Merchant

Vi ser att du som söker är en person som är driven, social, glad och lite sprallig. Du har lite småtokiga idéer som du gärna vill få möjlighet till att prova på. I dagsläget så finns det ingen som jobbar fulltid med våra marknadsfrågor så du kommer få prova dig fram själv och se vad som funkar. Du kommer kunna följa besöksstatistik på hemsidan och se hur många visningar dina inlägg får. I den här tjänsten så är det även viktigt att det ständigt finns ett flöde på våra sociala medier varav du bör ha en plan så du ständigt har tillräckligt med innehåll för att kunna göra hålla samtliga kanaler levande.

Anställningsform

Tillsvidareanställning, 80-100%

Anställningsvillkor

Arbetstider: Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Arbetsplats

Trollhättan

Söka?

Fredrik Yli-Luopa

Skicka ansökan med meritförteckning till jobb@trinax.se senast 30 juni. Vid frågor om tjänsten kontakta mig. Rekrytering sker fortlöpande.

0520-188 99 fredrik@trinax.se