Ledigt jobb: Systemutvecklare/Programmerare PHP

Systemutvecklare / Programmerare PHP

Vi är ett innovativt företag som strävar efter att ligga långt fram i utvecklingen. Vi behöver nu förstärka med ytterligare 2 utvecklare. Trinax är ett växande företag med den goda sammanhållningen. Här är utvecklingsmöjligheterna lika många som känslan är stark för teknisk innovation.

Anställningsform
Tillsvidare

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast lön

Arbetsort
Trollhättan

Om dig

Vi söker dig som har ett intresse av att hjälpa våra kunder att utveckla sin verksamhet genom att bygga nya och vidareutveckla befintliga systemlösningar. Du gillar att samarbeta och vill gärna utvecklas och lära dig mera. Vi satsar på din fortbildning och erbjuder en miljö där du kan utvecklas tillsammans med mer erfarna kollegor.

Du är en problemlösare som har ett gediget intresse för PHP-utveckling och erfarenhet av MVC-ramverk. Som systemutvecklare hos oss får du stort ansvar direkt. Du jobbar med ny teknik och skapar applikationer och effektiviserar vardagen för våra kunder.

Du har stor teknisk kunskap och har helst ett par års erfarenhet av utveckling i PHP med spetskompetens inom backend. För att trivas i denna roll bör du uppskatta ett högt tempo, vara drivande, flexibel och snabbt kunna sätta dig in i nya uppgifter.

Vad ska du göra?

Dina arbetsuppgifter kan variera beroende på våra kunders behov. Vi utvecklar allt från komplexa system till enklare applikationer så därför ser vi gärna att du har en bred kompetens fast med huvudfokus på backend-utveckling.

Expempel på arbetsuppgifter

Systemutveckling med PHP, JavaScript, HTML, CSS och MySQL

Krav

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt företag som strävar efter att ligga långt fram i utvecklingen. Trinax är ett växande företag med den goda sammanhållningen. Här är utvecklingsmöjligheterna lika många som känslan är stark för teknisk innovation. Vårt trivsamma kontor ligger i Trollhättan, här jobbar totalt 26 glada personer uppdelat på programmerare, designers och säljare tillsammans i en kreativ och öppen miljö. Balans mellan arbete och fritid är viktigt för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och därför arbetar vi engagerat med att ha en trevlig arbetsplats. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi grymma på att anordna aktiviteter, som till exempel afterworks, biljardturneringar, träning och jul- och sommarfester. 

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningsvillkor

Arbetstider: Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Arbetsplats

Trollhättan

Söka?

Fredrik Yli-Luopa

Skicka ansökan till jobb@trinax.se. Vid frågor om tjänsten kontakta mig. Rekrytering sker fortlöpande.

0520-188 99 fredrik@trinax.se