Vi söker Senior IT-tekniker

Senior IT-tekniker

Har du bred IT-kunskap, är serviceinriktad och önskar utvecklas på en arbetsplats med varierande uppgifter? Just nu söker vi en erfaren IT-tekniker till vårt kontor i Trollhättan.

Anställningsform
Tillsvidare

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast lön

Arbetsort
Trollhättan

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt och växande bolag med branschens bästa kollegor. Med ett gediget utbud av såväl egna produkter som tjänster inom IT och systemutveckling erbjuder vi våra kunder digitala helhetslösningar. Under de senaste åren har vi uppnått tillväxt i raketfart och fått utmärkelsen som ett gasellföretag tre år i rad; 2019, 2020 och 2021! Hösten 2020 expanderade vi dessutom vår verksamhet genom att öppna nya kontor i både Västerås och Oslo.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Vårt kontor hittar du strax intill Trollhättans centrum – här arbetar i dagsläget 26 stycken anställda uppdelat på programmerare, designers, tekniker, projektledare säljare och testare tillsammans i en kreativ och öppen miljö.

Till alla våra medarbetare erbjuder vi:

Rollen som Senior IT-tekniker

Du är en erfaren IT-tekniker som brinner för att hjälpa andra och  har tidigare erfarenhet inom IT/service. Vi ser ett enormt värde i om du har stor erfarenhet av nätverk och säkerhet samt Microsofts produkter och tjänster. Då du kommer att vara med och hjälpa våra kunder att förenkla och säkra upp sin vardag kommer det krävas att du är trygg i att göra egna prioriteringar, arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Vi på Trinax AB lägger mycket tyngd på att hålla en hög servicegrad, vilket uppskattas av våra kunder. Då det är högt tempo och många tvära kast under en arbetsdag på Trinax lägger vi stor vikt i att du är lugn, strukturerad och gillar att ta ansvar. Eftersom tjänsten har sin huvudsakliga placering i Trollhättan bor du inom lämpligt avstånd.

Vi arbetar mot tydliga mål och du kommer ha möjlighet att förkovra dig och växa med oss. Som IT-tekniker kommer du mestadels att supportera såväl befintliga som nya kunder samt underhålla och utveckla våra interna servrar och system. Du kommer att ingå i vår IT-avdelning som idag består av 5 personer men du kommer att jobba självständigt mot kunder.

Arbetsuppgifter:

Arbetslivserfarenhet:

Meriterande: 
IT-tekniker - Minst 3 års erfarenhet

Utbildning:

Krav: 
Gymnasial utbildning

Språk:

Krav: 
Svenska

Meriterande:
Engelska

Övrigt:

Krav: 
B-körkort

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningsvillkor

Arbetstider: Måndag - Fredag 08:00 - 17:00

Arbetsplats

Trollhättan

Vi ser fram emot din ansökan!

Din ansökan och eventuella frågor skickas till jobb@trinax.se. Bifoga ditt CV och gärna ett personligt brev.

Intervjuer sker löpande och vid intresse rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående.

Jerry Johansson

Skicka ansökan till jobb@trinax.se. Vid frågor om tjänsten kontakta mig. Rekrytering sker fortlöpande.

0520-20 52 02 jerry.johansson@trinax.se