Är du vår nya projektledare?

Är du vår nya tekniska projektledare?

Är du en utvecklare som önskar arbeta som projektledare eller har du arbetat som projektledare och har erfarenhet av utveckling av digitala tjänster och verktyg? Gillar du att leda projekt där verksamhet och utvecklingsteam tillsammans hittar smarta lösningar? Bra, då är det dig vi söker!

Anställningsform
Tillsvidare

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast lön

Arbetsort
Trollhättan

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt och växande bolag med branschens bästa kollegor. Med ett gediget utbud av såväl egna produkter som tjänster inom IT och systemutveckling erbjuder vi våra kunder digitala helhetslösningar. Under de senaste åren har vi uppnått tillväxt i raketfart och fick under 2019, 2020 & 2021 utmärkelsen som ett Gasellföretag. Under 2020 expanderade vi dessutom vår verksamhet genom att öppna nya kontor i både Västerås och Oslo.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som afterwork, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Vårt nyrenoverade huvudkontor hittar du strax intill Trollhättans centrum – här arbetar i dagsläget 26 stycken anställda uppdelat på programmerare, designers, tekniker, projektledare, säljare, admin och testare tillsammans i en kreativ och öppen miljö.

Till alla våra medarbetare erbjuder vi:

Om rollen

Är du en utvecklare som önskar arbeta som projektledare eller har du arbetat som projektledare och har erfarenhet av utveckling av digitala tjänster och verktyg? Gillar du att leda projekt där verksamhet och utvecklingsteam tillsammans hittar smarta lösningar? Bra, då är det dig vi söker!

På vårt kontor i Trollhättan får du kunniga och drivna kollegor som arbetar med en bred blandning av system och produkter. Dina nya kollegor blir andra projektledare, systemutvecklare, UX-designers, servertekniker, säljare och testare.

Som projektledare hos oss arbetar du med projektledning, kravställning, utredningar, förstudier och workshops; oavsett om det handlar om utveckling och förvaltning av kundunika applikationer, intranät, webb eller i vissa fall standardsystem. Här lär du dig olika branscher och får bred erfarenhet i ett globalt företag med stor möjlighet till konstant utveckling.

Vi söker dig som:

Du tycker om att knyta nya kontakter och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och besitter god förmåga att planera ditt arbete. Vi värdesätter din förmåga att entusiasmera, likaså din vilja att ständigt utvecklas.

Vi är ett snabbt växande bolag med tydliga mål. Med detta som utgångspunkt ser vi gärna att du har ett innovativt tänkande för att hitta lösningar och metoder som lyfter oss som företag till nya höjder. Förutom ovanstående egenskaper tror vi att problemlösning, kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang faller sig naturligt för dig.

Vi söker inte dig med längst erfarenhet, vi söker dig med det rätta drivet! ️

Vi anställer löpande. Trinax har stor ambition att växa under 2021-2022. Vi har stabila kundrelationer med företag/myndigheter som prioriterar digitalisering.

Språk

Svenska

Engelska

Körkort

B

Vi ser fram emot din ansökan!

Din ansökan och eventuella frågor skickas till jobb@trinax.se. Bifoga ditt CV och gärna ett personligt brev.

Intervjuer sker löpande och vid intresse rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående.

Fredrik Yli-Luopa

Skicka ansökan till jobb@trinax.se. Vid frågor om tjänsten kontakta mig. Rekrytering sker fortlöpande.

0520-188 99 fredrik@trinax.se