Oscar Björk

Oscar är den metodiska personen som värdesätter långsiktiga och välsvarvade relationer. Han är sedan tidigare utbildad revisor, men valde att lämna siffrorna bakom sig för att följa vägen inom IT. På fritiden spenderar han gärna tid på att utöva vintersporter och spana bilar på Blocket.

Hej Oscar! Vill du berätta lite kort om dig själv?
Jag är en utbildad revisor som aldrig tog steget mot siffrorna utan valde vägen inom IT. Jag brukar nämna mig som en självklar kandidat till veteranhockey; älskar sporten men gillar lika mycket att mysträna som att tjöta bort en träning.

Beskriv dig själv med tre ord.
Jag är lugn, konsultativ och go’.

Vad gör du på din fritid? 
Just nu renoverar jag och sambon ett hus ute i Sjölanda. I övrigt så spenderar jag gärna min tid med att klaga på vädret, utöva vintersporter och spana bilar på Blocket.

Vilka är dina främsta styrkor som säljare?
Jag har lätt att skapa långsiktiga, välsvarvade relationer som bidrar till tillväxt. Brukar se sälj och leverans ur ett helikopterperspektiv och arbetar därmed metodisk med mitt sälj. Behåller alltid lugn och agerar aldrig i affekt.

Vad ser du mest fram emot under din tid på Trinax? 
Jag har hört att kaffet skall vara gott. Skämt åsido, jag ser fram emot åtskilliga år i en bransch jag trivs inom och ett företag jag tycker utstrålar pondus, tillväxt och nytänk. Ser fram emot att få jobba med en fräsch produktportfölj som har kunden i fokus och kollegor som jobbar för varandra. Det är så jag uppfattar Trinax.

5 FUN FACTS OM OSCAR: 

– Drömmer fortfarande om att bli hockeyproffs
– Tycker mer om att handla mat än att laga den
– En riktigt bra fickparkering är bättre än ett glas vin på en fredag
– Duktig på att minnas vänner och bekantas födelsedatum
– Älskar vintern mer än sommaren