Mattias Lundgren

Mattias Lundgren

ÅF-ansvarig & kundvårdare

0520-20 52 10
mattias.lundgren@trinax.se

Mattias är den förtroendeingivande kundvårdaren från Norrland med 10 år av försäljning i bagaget. Att hitta kundanpassade lösningar och bygga långvariga relationer passar honom som handen i handsken. Vid sidan om arbetet blir det mysiga aktiviteter med barnen, weekendresor med sambon, padel och golf.

Välkommen Mattias! Kan du berätta lite om dig själv och din roll här på Trinax?
Tackar tackar! Jag skulle säga att jag är en lugn och skön norrlänning som huvudsakligen kommer jobba med att ta hand om våra befintliga kunder.

Vad har du jobbat med tidigare?
Fixat slicen och en snygg finish åt golfare, mixat proteinshakes på en hälsobar i Sydney men framförallt många års erfarenhet inom olika typer av försäljning senaste 10 åren.

Vad ser du mest fram emot på ditt nya jobb?
Att varje dag komma in på jobbet och mötas av en rolig jargong och att få jobba med att bygga långvariga kundrelationer, det passar mig som handen i handsken. 

Vilka skulle du säga är dina främsta yrkesmässiga styrkor?
Skapa förtroende och att förstå kundens behov. Därefter få kunden att känna att jag finns här för att hjälpa dem med att hitta en så bra lösning som möjligt utifrån behovet och önskemålen. 

Vad har du för hobbies/fritidsintressen?
Eftersom jag kommer från Skellefteå så tycker jag såklart om att titta på hockey, har spelat många år själv men numera blir det mest padel och en del golf på sommaren. Tycker även om att åka på weekendresor tillsammans med min sambo så ofta det går.

Hur spenderar du helst din lediga tid utanför arbetet?
Det gör jag helst ute i naturen med barnen eller ett besök till familjens sommarhus i Skåne. Annars att umgås med mina härliga vänner.

Några korta snabba:

Konditionsträning eller styrkelyftning?
En mix av båda två 

Traditionella eller sociala medier?
Sociala medier

Öl/cider eller vin?
Öl

Dokumentärer eller realityserier?
Reality