William Käkelä

William är säljaren med framåtanda och entusiasm som sprider energi till alla runt sig. Som tidigare systemutvecklare kan han komplettera säljteamet med nyttig insikt kring både estimering och programmering. Vid sidan om arbetet finns ett stort intresse för sport och många års utövande av hockey.

Välkommen William, hur känns det att vara tillbaka?
Tackar, det känns riktigt spännande och roligt att vara tillbaka efter en liten tid borta.

Kan du berätta lite om din tidigare tid på Trinax?
Jag startade min tid på Trinax som praktikant när jag studerade till frontendutvecklare. Men efter en hel del lunchpingis och en massa tjat på rasterna fick man även testa på att sälja och trivdes bra med det. Det ska även nämnas att man fastnade direkt för den goa stämningen här på Trinax och alla grymma kollegor.

Hur hoppas du kunna komplettera dina kollegor i säljteamet?Jag hoppas att jag ska kunna komplettera mina kollegor genom att bistå med den programmeringskunskap jag har men även bidra med en otrolig glädje till teamet.

Vi har förstått att du lägger en del tid på hockey, stämmer det?
För tillfället stämmer det inte då jag just nu för första gången inte är aktiv inom hockeyn men vem vet, snart kanske skridskorna är på och man är igång igen.

Har du några fritidsintressen utöver sport?
Jag har tyvärr inte några riktiga fritidsintressen utöver sport, jag skulle gärna vilja säga matlagning men det kommer tyvärr aldrig hända.

Några korta snabba:

Lunchpingis eller beer pong?
Lunchpingis

FIFA eller NHL?
FIFA, Otroligt vass i det spelet

Solsemester eller skidresa?
Solsemester

Hämtmat eller hemlagat?
Hämtmat

Dokusåpa eller dokumentär?
Dokumentär