Mattias Åberg

Mattias Åberg

Utvecklare & serveransvarig

0520-20 52 34
mattias.aberg@trinax.se

Mattias är den dansande systemutvecklaren som ser till att vår servermiljö är driftsäker, lättanvänd och anpassad för vår verksamhet. Han är alltid hjälpsam och fokuserad på att förbättra våra tjänster. Utöver programmering så har Mattias nästan 10 års utövande av bugg och fox i bagaget.

Välkommen Mattias, hur känns det att vara tillbaka efter några år?
Hej! Det är jätteroligt att vara tillbaka, nu är jag laddad med bredare kunskap, nya tankar och idéer som jag tror kommer passa väl på Trinax!

Vad har du arbetat med sedan sist du var på Trinax?
Jag har arbetat som systemutvecklare på Autocom här i Trollhättan, min roll där var att förbättra och förvalta interna applikationer.

Förutom utvecklare så tar du även rollen som serveransvarig. Vad innebär det?
I rollen som serveransvarig ska jag se till att vi har en servermiljö som är driftsäker, lättanvänd och anpassad för vår verksamhet.

Vad i arbetet ser du mest fram emot framöver?
Jag ser mycket fram emot att hjälpa mina kollegor att ta nästa steg i utvecklingen för att göra våra tjänster ännu bättre!

Några av oss känner till ditt intresse för dans. Kan du berätta lite?
Mitt dansintresse verkar inte ha undgått många på Trinax. Jag har dansat bugg och fox i snart tio år, vilken dag som helst nu så kommer jag vara fullärd ;) Det var tal om en dance-off på kontoret, men jag behöver kanske lära mig breakdance först tror jag!?

Några snabba korta:

Styrketräning eller kondition?
Styrketräning!

Musik eller podcast?
Musik

Google eller Bing?
Jag googlar varje dag!

Bugg eller fox?
Fox!

Bok eller tidning?
Bok