Lång erfarenhet & stor kompetens

Trinax är den personliga webb- och marknadsbyrån med branschens trevligaste personal. Vi vågar gå emot strömmen och tycker att mötet mellan kund och leverantör ska vara rakt, ärligt och ge resultat.

Vårt kontor ligger i Trollhättan, här hittar du våra säljare, designers, programmerare och tekniker. Vi tror inte på att anställa projektledare och analytiker utan utbildar istället vår egna kreativa personal kontinuerligt så dem kan sköta kontakten direkt med dig som kund. Färre interna mellanhänder kan man kalla det. Förutom att det blir mer tidseffektivt så minskar även kostnaden för dig i slutändan, vilket brukar vara uppskattat.

Att din affär växer är vår prioritet

Vi sätter din affär i fokus vare sig det handlar om ett litet eller stort projekt. Vi är även stolta över att kunna leverera helheten inom marknadsföring, vare sig det handlar om tryckt material i form av broschyrer eller till stora kampanjer över olika plattformar på nätet.

Du kan alltid ringa oss. Självklart även efter vi gjort affärer, stora som små. Varje projekt vi skapar ser vi som början på ett spännande partnerskap och vi ser gärna ett långsiktigt samarbete i allt vi gör.

Det ska vara lätt att få tag på sin marknadspartner

Vi kommer gärna ut till dig och pratar marknadsföring oavsett var du finns i Sverige. Vill du hellre besöka oss så är du välkommen till oss i Trollhättan!

Letar du efter kontaktuppgifter till någon i personalen? Tryck här!

En vision - Tusen mål!

Vi på Trinax ser marknadsföring och webb-/systemutveckling lite annorlunda jämfört med våra kollegor i branschen. Vi tror på rak kommunikation med en klar bild hur ett färdigt resultat ska se ut. Vi börjar oftast arbeta redan efter första mötet och är stolta över att kunna leverera professionella resultat presenterat på ett pedagogiskt sätt. Vi kan det här med marknadsföring på nätet - så att du slipper!

Internt kallar vi detta för "The Trinax Way" och vi hoppas att det skall leda till nya kunder och långsiktiga relationer. Växer våra kunder, så växer vi helt enkelt. Vidare så tror vi även att om man har passion för det man jobbar med så märks det defintiivt på slutresulatet, likväl som det är viktigt att ha kul på vägen dit. Därför uppmuntrar vi en levande & vibrant kontorsatmosfär med mycket glädje och humor samtidigt som vi tar våra affärer på högsta allvar.

Vi arbetar även med olika miljöpolicys och processförbättringar för att skapa ett mer hållbart företagande, kontakta oss gärna för att få mer information.

Du är välkommen att besöka oss på Bilprovarevägen 4 i Trollhättan. Du kan även ringa oss på 0520-188 99 eller mejla oss på info@trinax.se