Fogelgrens Bygg AB

Fogelgrens Bygg är en av Trestads största byggfirmor och har hjälpt många kunder med sina drömprojekt. Allt ifrån hela villor till större entreprenadarbeten och liknande. 

I led med deras ökning och expansion behövde man även en helt ny hemsida som skulle kommunicera både Fogelgrens långa erfarenhet men även bredden och kunskapen hos företaget.

Vi tog fram en helt ny hemsida som tar full nytta av alla nya tekniker och trender som finns just nu för att visa att Fogelgrens satsar framåt och är en partner att lita på. Sidan är givetvis byggd med responsiv teknik för att fungera optimalt i både läsplattor och mobiltelefoner. Allt innehåll, referenser och bilder uppdaterar Fogelgrens själva genom Trinax CMS på ett mycket enkelt sätt.
 

En lösning för alla enheter

Fogelgrens hemsida är självklart responsiv vilket innebär att layouten och design på din hemsida förändras beroende av vilken skärmupplösning eller enhet som besöker sidan. 
 

Vi tackar Fogelgrens för förtroendet och hoppas de kommer dra nytta av sin helt nya kanal ut till befintliga och nya kunder.