Jätten Cater

Jätten Cater

Jätten Cater är sprunget ur många års erfarenhet inom butiksvärlden. Deras produktion startade som butikskök på ICA Kvantum Jätten i Trollhättan redan på 70-talet och har därefter vuxit och utvecklats till det vi är idag. 2013 lyftes tillverkningen ut från Ica Jätten då förfrågningar om levererad mat från butiksköket ut till närliggande butiker blev många. 

Jätten Cater finns till för att kunna erbjuda butiker utan möjlighet till fullt butikskök ett fullskaligt sortiment av kvalitativa produkter för alla måltidstillfällen. Butikerna är deras samarbetspartners och det är där du hittar deras mat.

 

Jätten Cater responsiv

En lösning för alla enheter

Hemsidan är självklart responsiv vilket innebär att layouten och design på din hemsida förändras beroende av vilken skärmupplösning eller enhet som besöker sidan. 

I vissa branscher är det över 50% mobila besökare och då ställs det givetvis krav på funktion och läsvänlighet. Vi skapar responsiva designer som mobilerna älskar och garanterar full funktionalitet oavsett vilken enhet era kunder eller besökare använder.