Victoriaskolan

Victoriaskolan

Victoriaskolan är en centralt belägen mångkulturell fristående grundskola med hög personaltäthet. De erbjuder undervisning från årskurs 0-9 och läser i enlighet med svensk läroplan. På Victoriaskolan har de två profiler för eleven att välja bland inför 1:a klass. De båda profilerna är: språkprogrammet som innebär att man börjar läsa tyska och naturvetenskapliga programmet där man fördjupar sig i de naturvetenskapliga ämnena.

Victoriaskolan ville fräscha upp sin plattform för hemsidan. Detta löste vi såklart med en unik design och vårt egna enkla CMS. För att göra det så enkelt som möjligt för föräldrar så implementerade vi in ett anmälningsformulär till skolan som sköts direkt via administration ihop med hemsidan.

 

Victoriaskolan responsiv

En lösning för alla enheter

Hemsidan är självklart responsiv vilket innebär att layouten och design på din hemsida förändras beroende av vilken skärmupplösning eller enhet som besöker sidan. 

I vissa branscher är det över 50% mobila besökare och då ställs det givetvis krav på funktion och läsvänlighet. Vi skapar responsiva designer som mobilerna älskar och garanterar full funktionalitet oavsett vilken enhet era kunder eller besökare använder.