West Kakel & Måleri

anp

West Kakel & Måleri startades av Tobias och Jimmy och idag är vi totalt 13 anställda i bolaget. Dom har stor erfarenhet av att utföra jobb mot företag samt privatpersoner. Deras långa erfarenhet och breda kompetens inom målning och kakelsättning gör att dom alltid lämnar ett bra resultat åt deras kunder.

West Kakel & Måleri kontaktade oss för att få en bra lösning att visa upp deras tjänster samt visa upp deras referenser. Detta löste vi såklart med en unik design och vårt egna enkla CMS. För att göra det så enkelt som möjligt för deras kunder utvecklade vi ett offertformulär som snabbt och enkelt kan fyllas i för att få offert.

 

anp

En lösning för alla enheter

Hemsidan är självklart responsiv vilket innebär att layouten och design på din hemsida förändras beroende av vilken skärmupplösning eller enhet som besöker sidan. 

I vissa branscher är det över 50% mobila besökare och då ställs det givetvis krav på funktion och läsvänlighet. Vi skapar responsiva designer som mobilerna älskar och garanterar full funktionalitet oavsett vilken enhet era kunder eller besökare använder.