Är du vår nya projektledare?

Är du vår nya projektledare?

Har du tidigare erfarenhet av att koordinera interna och externa projekt inom systemutveckling? Är du tydlig och strukturerad i din kommunikation med såväl medarbetare som kunder? Just nu söker vi en driven projektledare som präglas av mycket positivitet och framåtanda till vårt kontor i Trollhättan.

Anställningsform
Tillsvidare

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast lön

Arbetsort
Trollhättan

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt och växande bolag med branschens bästa kollegor. Med ett gediget utbud av såväl egna produkter som tjänster inom IT och systemutveckling erbjuder vi våra kunder digitala helhetslösningar. Under de senaste åren har vi uppnått tillväxt i raketfart och fick under 2019 utmärkelsen som ett gasellföretag.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Vårt kontor hittar du strax intill Trollhättans centrum – här arbetar i dagsläget 23 stycken anställda uppdelat på programmerare, designers, tekniker, projektledare, säljare och testare tillsammans i en kreativ och öppen miljö. Under 2020 väntar dessutom ett lokalbyte där vi kommer lägga mycket fokus på att uppfylla en trivsam och modern arbetsmiljö.

Till alla våra medarbetare erbjuder vi:

Vad kommer du arbeta med?

Din primära arbetsuppgift blir att ansvara för våra interna och externa projekt. Du kommer ha ett nära samarbete med våra utvecklare och ser därmed till att produktionen följer sin plan och deadline enligt aktuell kravspecifikation.

Expempel på arbetsuppgifter

Leda interna och externa projekt, ansvara för workshops, förbereda och planera projekt, identifiera samt dokumentera verksamhetens behov och krav

Din profil

Som projektledare hos Trinax har du tidigare erfarenheter av projektledning, goda kunskaper av att axla flera parallella projekt och god framförhållning för att underlätta arbetsflödet. Som person är du social, strukturerad och utåtriktad i din kontakt med såväl kunder som medarbetare. Vi tror att dessa egenskaper är viktiga när du för en dialog med projektets alla inblandade parter.

I rollen ser vi gärna att du besitter en viss branschkunskap för att ha förståelse för tidsramen på arbetsuppgifter och processen som helhet. Du är även duktig på att sätta dig in i kundens situation och verksamhet för att kunna leverera en produkt som går i hand med den aktuella kravspecifikationen.

Vi är ett snabbt växande bolag med tydliga mål. Med detta som utgångspunkt ser vi gärna att du har ett innovativt tänkande för att hitta lösningar och metoder som lyfter oss som företag till nya höjder. Förutom ovanstående egenskaper tror vi att problemlösning, kvalitetstänk, noggrannhet och engagemang faller sig naturligt för dig.

Arbetsuppgifter

Varför ska du bli projektledare hos oss?

Utbildning

Vi ser gärna att du har utbildning inom projektledning med inriktning på systemutveckling och/eller IT.

Språk

Svenska

Engelska

Körkort

B

Arbetslivserfarenhet

Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom projektledning med inriktning på systemutveckling och/eller IT.

Meriter

Vi ser fram emot din ansökan!

Din ansökan och eventuella frågor skickas till jobb@trinax.se. Bifoga ditt CV och gärna ett personligt brev.

Sista ansökningsdagen är 2020-04-27.

Intervjuer sker löpande och vid intresse rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående.

Fredrik Yli-Luopa

Skicka ansökan till jobb@trinax.se. Vid frågor om tjänsten kontakta mig. Rekrytering sker fortlöpande.

0520-188 99 fredrik@trinax.se