Säljare Västerås

Säljare till nytt kontor i Västerås!

Bli en i gänget på vårt nya säljkontor i Västerås! Just nu söker vi dig som är snabblärd och öppen för personlig utveckling. Som säljare hos Trinax AB kommer du främst att behandla användarvänliga produkter som tidrapportering, crm-system och webbshoplösningar. Och vi ser givetvis att erbjuda grundlig utbildning och löpande coaching!

Vi på Trinax AB gör just nu en storsatsning för att expandera vårt företag och söker efter dig som vill vara delaktig i vår resa mot tillväxt. Som säljare hos oss står du inför ett spännande uppdrag – du ska tillsammans med din närmsta kollegor vara med och utöka vårt kundnätverk i Västerås med omnejd.

Anställningsform
Heltid, Tillsvidare

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast grundlön med provision

Arbetsort
Västerås

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt och växande bolag med branschens bästa kollegor. Med ett gediget utbud av såväl egna produkter som tjänster inom IT och systemutveckling erbjuder vi våra kunder digitala helhetslösningar. Under de senaste åren har vi uppnått tillväxt i raketfart och fått utmärkelsen som ett gasellföretag tre år i rad; 2019, 2020 och 2021! Hösten 2020 expanderade vi dessutom vår verksamhet genom att öppna nya kontor i både Västerås och Oslo.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del av. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work och andra personalaktiviteter.

Till alla våra medarbetare erbjuder vi:

Vad kommer du arbeta med?

Din primära uppgift blir att vara Trinax ansikte utåt när det kommer till att upplysa såväl befintliga som nya kunder om våra kvalitativa tjänster och produkter. Du får ett stort eget ansvar och kommer att ingå i ett växande säljteam på kontoret i Västerås.

Expempel på arbetsuppgifter

Nykundsbearbetning, demovisning för kund, samt offert och orderhantering.

Din profil

Din primära uppgift är att tillsammans med kunden ta fram rätt produktlösning, offerera, samt säkerställa att produktion och leverans sker enligt överenskommelse. Du kommer att ingå i vår försäljnings- och marknadsavdelning, men kommer att arbeta självständigt mot dina kunder.

Våra kunder är väldigt varierande, både i storlek och geografiskt. Det är därför viktigt att du är en relationsbyggare som vet hur man arbetar mot olika människor inom diverse befattningsnivåer. Vi ger dig givetvis en grundlig utbildning och löpande coaching tills du känner dig bekväm med våra produkter.

Eftersom tjänsten har sin huvudsakliga placering i Västerås, ser vi gärna att du bor inom lämpligt avstånd.

Arbetsuppgifter

Varför ska du bli säljare hos oss?

Utbildning

Gymnasial utbildning

Språk

Körkort

Vi ser fram emot din ansökan!

Din ansökan och eventuella frågor skickas till jobb@trinax.se. Bifoga ditt CV och gärna ett personligt brev.

Intervjuer sker löpande och vid intresse rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående.

Markus Karlén

Maila in ditt CV och personliga brev till jobb@trinax.se. Eller ring mig på 0520-20 52 11 för att höra mer!

0520-20 52 11 markus.karlen@trinax.se