Säljare Västerås

Säljare till nytt kontor i Västerås!

Vill du vara med på en spännande nyetablering? Just nu söker vi två stycken motiverade och självgående säljare till vårt kommande säljkontor i Västerås.

Vi på Trinax AB gör just nu en storsatsning för att expandera vårt företag och söker efter dig som vill vara delaktig i vår resa mot tillväxt. Som säljare hos oss står du inför ett spännande uppdrag – du ska tillsammans med dina närmsta kollegor vara med och bygga upp ett helt nytt säljkontor.

Dina arbetsuppgifter kommer främst att fokusera på nykundsbearbetning och vi ser gärna att du har erfarenheter inom området sedan tidigare. I övrigt är du en person som har god förmåga att ta eget ansvar och är duktig på att driva dina mål till verklighet.

Anställningsform
Heltid, Tillsvidare

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast grundlön med provision

Arbetsort
Västerås

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt och växande bolag med branschens bästa kollegor. Med ett gediget utbud av såväl egna produkter som tjänster inom IT och systemutveckling erbjuder vi våra kunder digitala helhetslösningar. Under de senaste åren har vi uppnått tillväxt i raketfart och fick under 2019 utmärkelsen som ett gasellföretag. Till hösten expanderar vi dessutom vår verksamhet genom att öppna ett nytt säljkontor i Västerås.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Vårt kontor hittar du strax intill Trollhättans centrum – här arbetar i dagsläget 21 stycken anställda uppdelat på programmerare, designers, tekniker, projektledare, säljare och testare tillsammans i en kreativ och öppen miljö. Under 2020 väntar dessutom ett lokalbyte där vi kommer lägga mycket fokus på att uppfylla en trivsam och modern arbetsmiljö.

Till alla våra medarbetare erbjuder vi:

Vad kommer du arbeta med?

Din primära uppgift blir att vara Trinax ansikte utåt när det kommer till att upplysa såväl befintliga som nya kunder om våra kvalitativa tjänster och produkter. Du får ett stort eget ansvar och kommer att ingå i ett växande säljteam på kontoret i Västerås.

Expempel på arbetsuppgifter

Nykundsbearbetning, demovisning för kund, samt offert och orderhantering.

Din profil

Din primära uppgift är att tillsammans med kunden ta fram rätt produktlösning, offerera, samt säkerställa att produktion och leverans sker enligt överenskommelse. Du kommer att ingå i vår försäljnings- och marknadsavdelning, men du kommer att arbeta självständigt mot dina kunder.

Då det är högt tempo och många tvära kast under en arbetsdag lägger vi stor vikt i att du är lugn, strukturerad och gillar att ta ansvar. Våra kunder är väldigt varierande, både i storlek och geografiskt. Det är därför viktigt att du är en relationsbyggare som vet hur man jobbar mot olika människor inom diverse befattningsnivåer. Vi tror att du har en vana av att driva både kortare och längre affärsprocesser – gärna i projektform.

Som säljare hos oss arbetar du mot tydliga mål och ansvarar för din egen försäljningsbudget. För att du skall nå din fulla potential ger vi dig givetvis en grundlig utbildning samt löpande coaching. Eftersom tjänsten har sin huvudsakliga placering i Västerås bor du även inom lämpligt avstånd.

Arbetsuppgifter

Varför ska du bli säljare hos oss?

Utbildning

Gymnasial utbildning

Språk

Körkort

Vi ser fram emot din ansökan!

Din ansökan och eventuella frågor skickas till jobb@trinax.se. Bifoga ditt CV och gärna ett personligt brev.

Sista ansökningsdagen är 2020-07-02.

Intervjuer sker löpande och vid intresse rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående.

Markus Karlén

Maila in ditt CV och personliga brev till jobb@trinax.se. Eller ring mig på 0520-20 52 11 för att höra mer!

0520-20 52 11 markus.karlen@trinax.se