Markus Karlén

Markus som är ansvarig för vårt återförsäljarnätverk här på Trinax brinner för att hjälpa våra kunder i deras vardag. På fritiden tränar han gärna och slår sig ner i soffan för att kolla Premier League.

Läs mer om Markus

Sebastian Thekkethala

Sebastian som är försäljningsansvarig här på Trinax har ett högt driv och är alltid på språng! Han löser våra kunders problem och coachar alla säljarna. Utanför arbetet kombinerar gärna Sebastian  sitt bil- och teknikintresse med att umgås med familjen.

Läs mer om Sebastian

Henrik Olsson

Henrik är den energispridande säljaren som värdesätter kundrelationen högst av allt. Han älskar att absorbera information och utvecklas i takt med våra produkter. Med erfarenhet inom restaurangbranschen tillsammans med sin fru så finns det mycket kärlek till köket och mysiga middagar med barnen.

Läs mer om Henrik

Simon Torstensson

Simon är den drivna säljaren som ser skapandet av trivsamma kundrelationer som sin starka sida. Att få utvecklas inom säljyrket i en proffsig miljö där alla strävar mot samma mål är precis vad Simon letat efter. Vid sidan om arbetet styr han mittfältet i Wargöns IK eller umgås med goda vänner.

Läs mer om Simon

Sabina Öberg

Sabina är den framåtdrivande länken mellan kund och utvecklare. Hon älskar att effektivisera interna processer och kvalitetssäkra våra system från krav till färdig produkt. Vid sidan av jobbet utövar hon gärna någon av hennes flera sportintressen eller njuter av lite kvalitetstid med familjen.

Läs mer om Sabina

Jerry Johansson

Jerry är IT-proffset som alltid sätter kundens önskemål i fokus och älskar att samarbeta. Med ett förflutet ända upp i division 2 ligger innebandy och moderklubben Dingle AIK fortfarande varmt om hjärtat. Vid sidan om IT och sport njuter han gärna av god mat, ett glas vin och mys med familjen.

Läs mer om Jerry

Charlie Liss

Lagar, installerar, skruvar, uppdaterar, felsöker = Charlies vardag här på Trinax. Med en portion av glatt humör och stor vilja hjälper Charlie våra kunder med istortsett allting. Det som Charlie inte kan lösa, det går inte att lösa.

Läs mer om Charlie

Henrik Freiholtz

Henrik är den ambitiösa teknikern som alltid ser fram emot nästa utmaning och arbetsuppgift. Några av hans starka sidor är just problemlösning och viljan att lära sig nya system. Hans arbetsglädje och driftighet värdesätts högt på Trinax!

Läs mer om Henrik

Tina Döse

Tina är förmodligen ditt första möte när du kliver in på Trinax. Hon har sin arbetsplats i receptionen och ser glatt till att du får en kopp kaffe och blir dirigerad till rätt person för att hantera ditt ärende. Vid sidan om att underlätta vardagen för sina kollegor bjuder hon gärna familj och vänner på god mat.

Läs mer om Tina

Elisabeth Thuresson

Elisabeth kommer alltid in med ett leende på kontoret. Ordning och reda och koll på varenda siffra och papper här på Trinax.

Läs mer om Elisabeth

Christoffer Lindahl Hassel

Trinaxs ansvariga utvecklare som har koll på minsta lilla kodrad i våra system (och lite till). Han älskar verkligen att hjälpa våra kunder och bygga deras system. Vi andra på Trinax tror han äter, sover och andas PHP.

Läs mer om Christoffer

Viktor Nymark

Ringer du in till oss på Trinax är högst sannorlikt att du får prata med Viktor först. Med sin servicemedvetenhet och viljan att lösa problemen snabbt är din vardag räddad! På lunchrasterna agerar han gärna faktamaskin 

Läs mer om Viktor

Mattias Åberg

Vår utvecklare och tekniker Mattias dansar mellan kod och servrar med sitt glada humör dagligen. När han inte dansar mellan kod och servrar här på arbetet fortsätter han gärna dansen med bugg på fritiden.

Läs mer om Mattias

Robin Linderoth

Robin är systemutvecklaren som älskar att få grotta ned sig i kod utan att bli störd av omgivningen. När han inte programmerar så befinner han sig antingen på golfbanan, framför CMORE Golf eller i umgänge med familjen. 

Läs mer om Robin

Andreas Sundström

Andreas är den målinriktade utvecklaren med många rader kod i bagaget. Han är alltid nyfiken på kunskap och utbyter gärna idéer med sina kollegor. Vid sidan av arbetet finns ett stort intresse för motorcyklar, men när han behöver varva ner så ligger bastun varmt om hjärtat.

Läs mer om Andreas

Christoffer Bubach

Kod hemma, kod på jobbet, sover inte för att få koda. Här har vi killen som smattrar kod på tangentbordet dygnet runt men ibland hinner Bubach även med att kika lite serier och hänga med polarna.

Läs mer om Christoffer

Simon Vacker

Simon älskar när det kommer in nya projekt han får hoppa på. Är det utmaning och något han aldrig gjort förut blir han ännu gladare. Mellan serier och kompisar på fritiden vill han hela tiden lära sig mer saker.

Läs mer om Simon

Johan Åsbrink

Johan älskar färg och former och tur är väl det för han är designer. Serviceminded och glad är några ord som förklarar Johan bra. Hemma kombineras datorn och Premier League mer än gärna!

Läs mer om Johan

Albin Landgren

Albin är den kunskapsnyfikne killen med ett intresse för både design och programmering. Han gör sitt sista gymnasieår på teknikprogrammet och jobbar extra hos oss så fort tiden finns. Vi märkte snabbt att Albin har lätt för att lära och ser fram emot hans tid och utveckling här på Trinax!

Läs mer om Albin

Fredrik Yli-Luopa

Killen som brinner för sälj och se projekt byggas upp och ta form. Fredrik är alltid ute på språng med tusen bollar i luften. Byggets allt i allo som har koll på allt. På fritiden försöker han gärna spöa vänner och kollegor på padeltennis och umgås med familjen.

Läs mer om Fredrik