Var hittar jag lösenordet som Skatteverket behöver vid granskning?

1. När du är inloggad som administratör, klicka på "Inställningar" i huvudmenyn till vänster.
  2. Till höger på skärmen, under "Övriga inställningar" anger du lösenordet för personalliggaren i mobilen. Det är alltså detta lösenordet som Skatteverket behöver vid en eventuell granskning. Det är inte att rekommendera att dela ut det här till er personal.