Trinax Personal TV - Det smartare valet

Visste du att mellan 70-80% av alla köpbeslut tas på plats?

Hur gör du för att påverka dina kunders beslut? Med våra displayslöningar kan du "få kunden dit du vill" och snabbt få ut smart och träffsäker information. Vi skapar lösningar som drar uppmärksamhet och hjälper dig i din försäljning. Nedan hittar du några av våra populäraste produkter.

Display TV på Köpcentrum

I större byggnader gäller det att visa tydlig information direkt till sina besökare. Vi har kunder som har valt att visa kartor, öppettider eller butikserbjudanden i våra lösningar för köpcentrum. Här vi erbjuder vi allt ifrån 2 skärmar och uppåt med en mängd olika lösningar på mjukvarusidan. Välj mellan:

-Skapa eget material direkt i vår programvara
-Ladda upp färdigt material från er egen marknadsavdelning
-Färdigt material för t ex öppettider och information
-Specialanpassat material från våra utvecklare och designers

Skärmarna kan placeras antingen i en hel vägg för stor projektionsyta alternativt utplacerade överallt i hela lokalen. 

Se gärna vårat kundcase hos "Etage Köpcentrum Överby".

Butik- och restaurang TV

Hur påverkar du dina kunder när de står och väljer i produkthyllan? Statisk tradtionella tryckt material är både kostsamt och ger dålig effekt. Utrusta din butik med Display TV och du får full kontroll över hur du marknadsför ditt eget sortiment. Här är någa av våra användningsområden där det nyttjas Display TV från Trinax:

-Längst ut på gavlarna i dagligvaruhandeln
-Ovanför kassazonen 
-Istället för menytavlor i restauranger
-"Dagens Lunch-TV"

Några av våra kunder har även valt att öppna upp deras monitorer för annonser från externa partners så som leverantörer. Här går det även att tidstyra innehållet. Leverantörer älskar att synas på plats i din butik eller restaurang, vi erbjuder en smart plattform för annonsering där du får ett färdigt upplägg att "erbjuda" dina partners.

Personal- och Lounge TV

Har du svårt att få ut information i rätt tid till dina anställda? Vi erbjuder Personal och Lounge-TV med administrerbart innehåll. Vi skapar ett par olika vyer som passar just din verksamhet. Kanske vill du visa rullande schemaändringar för personalen? Inbokade möten? Dagens kalender? Akut driftinformation? Allt skapas med enkel och pedagogisk administration som ni själva sköter. 

Hittar du inte någon lösning som passar dig?

En av våra största fördelar när vi utvecklar allt själva är att vi kan anpassa våra lösningar precis efter ditt behov. Har du en idé eller vill veta mer vad vi kan göra just för dig? Fyll i formuläret nedan så ringer vi upp dig samma dag! Du hittar även våra kontaktuppgifter här