Från original till tryck

Vilket intryck ger era nuvarande trycksaker? Förmedlar de ert budskap tydligt och klart, till både nya och befintliga kunder?

Tilltalande och professionella trycksaker är en grundläggande pusselbit för att lyckas om ni vill nå ut till och fånga uppmärksamheten hos potentiella kunder.  Det gäller såväl en broschyr, flyer, banderoll eller en roll-up.

På Trinax hjälper vi dig att ta fram tryckfärdiga original, oavsett vilken trycksak du är ute efter. Med vår bredd klarar vi av alla sorters trycksaker, allt ifrån det lilla visitkortet till den stora vepan på husfasaden.  Rätt material och rätt kvalitet för precis det du är ute efter!

Broschyrer

Vare sig det gäller små enkla vikfoldrar, produktblad, kataloger eller hela företagspresentationer så kan vi hjälpa dig. En bra broschyr ska fungera på samma sätt som ett skyltfönster. Du ska lockas, bli nyfiken och vilja ta kontakt med företaget för att få veta mer. Broschyren ska locka mottagaren till att agera och självklart ska den alltid följa er grafiska profil.

Banderoller

På några få sekunder ska din banderoll både väcka uppmärksamhet och hinna leverera ett budskap. Vi hjälper dig att ta fram rätt banderoll för just ditt ändamål. Vi kan också erbjuda flaggor, tygvepor, beachflaggor, roll-ups, profilerade tält med mera till mycket bra priser!

Roll-ups

En roll-up är en smart, smidig och snygg lösning för exponering på mässor och i butiker. Våra roll-ups kommer monterade i en stabil aluminiumkassett med två fötter för att garantera maximal stabilitet, och den levereras i en praktisk och skyddande väska.

Mässmaterial

Er monter har bara ett ögonblick på sig att få de passerande besökarna att reagera och stanna till. Rätt design av din monter är avgörande för att väcka uppmärksamhet och förmedla rätt budskap till dina potentiella kunder. Vi har kunskapen om vad som attraherar besökarna och vad som lyfter ditt budskap.

Visitkort

Ett visitkort är som att säga hej i pappersform och det sägs att man bara får en chans att göra ett första intryck! Både materialval och grafisk design är viktiga komponenter när det kommer till att påverka hur ert företag uppfattas. Vi hjälper er gärna att ta fram era visitkort.

..det är inte allt

Vi har stor erfarenhet av att ta fram snygga och professionella trycksaker till mycket konkurrenskraftiga priser! Inget är för komplicerat för oss, ta kontakt med oss idag så hjälper vi er!  

 

 

Intresserad av att veta mer?

Mitt namn är Fredrik och kommer gärna och berättar mer om oss på Trinax och kollar över era behov och ser ifall vi kan hjälpa er! Mig når du med nedanstående uppgifter.

Väl mött!