Våra egna system

På Trinax har vi under åren utvecklat en mängd specialanpassade system för olika branscher. Vad har just ditt företag för behov? Behöver ni ett smidigt molnbaserat system som ska kunna vara lättåtkomligt för alla? Ni kanske vill ha en komplex lösning med många olika funktioner som ska kunna prata med varandra?

Titta gärna på de system vi erbjuder som färdiga produkter. Vårt bagerisystem är ett exempel på system där många funktioner, som till exempel ordermottagning, försäljning, ekonomi och logistik, ska fungera tillsammans och underlätta för alla på företaget. Hos Trinax är alltid användaren i fokus – hur enkelt eller komplicerat systemet än är ska det alltid vara enkelt för användaren.

Behöver du en anpassad lösning till just ditt företag? Hör av dig för en kostnadsfri offert.

Trinax Tidrapportering

Har du idag ett överdrivet avancerat tidrapporteringssystem där du betalar för funktioner som du aldrig använder? Har du inget system idag och vill komma igång snabbt?

Läs mer

Trinax Bagerisystem

Digitalisera hela beställningsflödet och spara flera timmar per dag. I vårat bagerisystem beställer era kunder enkelt och lätt produkter från sin dator, telefon eller läsplatta.

Läs mer

Reklamsmart Digital Signage

Hur gör du för att påverka dina kunders beslut? Med våra displayslöningar kan du "få kunden dit du vill" och snabbt få ut smart och träffsäker information.

Läs mer

GDPR Dokumentation

Med systemets hjälp kan ni enkelt redovisa hur företaget lever upp till de krav som GDPR ställer. Ni hämtar ut rapporter och kan därmed undvika böter för felaktig hantering av personuppgifter.

Läs mer