Besökssystem

Skapa ett professionellt intryck

Trinax Besökssystem är användarvänligt och effektivt – både för dig och besökaren. Med ett flertal behjälpliga  funktioner får du snabbt information som förenklar i en vardag fylld med trevliga möten. Det skapar dessutom ett tryggt, förtroendegivande och professionellt intryck hos dina besökare när det anländer till mötesplatsen.

Förtroendeingivande

Vårt besökssystem skapar ett förtroendegivande intryck som förstärker den visuella säkerheten på din arbetsplats.

Informativt

Genom att applicera systemet i din verksamhet får du snabbt en överblick på dina inbokade möten och besökare.

Notiser

När ditt möte närmar sig skickar besökssystemet notiser till dig via e-post. Nu behöver du aldrig mer missa ett viktigt möte!

Användarvänligt

Systemet är enkelt att följa, både för dig och besökare. Via några enkla knapptryck kan dina gäster enkelt registrera sin ankomst.

Checka in våra funktioner!

Vårt besökssystem innehåller allt du behöver för att kunna administrera och genomföra strukturerade mötesflöden. Att registrera dina besökares in- och utcheckningar bidrar dessutom till ökad säkerhet då du har möjlighet att kartlägga alla besök. Checka in systemets mest användbara funktioner nedan.

Anpassat för dator och tablet

Notifiering via e-post eller SMS*

Enkel in- och utcheckning

Sök- och utskriftsbar besökslogg

Besökare kan söka fram sin värd

Dina besökare kan checka in samtidigt

Automatisk namnskyltsutskrift**

Personlig bakgrundsbild och logga


* SMS-kostnad tillkommer med 0.80 kr/st
** Kräver etikettskrivare från Trinax

En alldeles egen terminal

För att stärka ditt företags professionella intryck erbjuder vi givetvis möjligheten att addera en alldeles egen terminal till besökssystemet. Terminalen blir ett tydligt och givande hjälpmedel för att visa vart besökare ska registrera sin ankomst.

Besökssystem

Våra priser

För en fast månadskostnad får du full åtkomst till ett system som går i linje med 
ditt företags grafiska profil. I systemet ingår en bas av användare som du närsomhelst  kan uppgradera för en mindre kostnad.

Uppstartskostnad

4 990 kr

Månadskostnad

499 kr

Terminal

5 995 kr

Mattias Lundgren

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur våra system fungerar – antingen via telefon/Teams eller på plats hos er. Om du vill så kan du även testa på egen hand först.

Mattias Lundgren