Bokningssystem

Missa aldrig en bokning

  • Ta emot bokningar 24/7
  • Fungerar på alla enheter
  • Mer tid åt försäljning
  • Automatisera manuella rutiner
  • 1 års fri support
  • 100% molnbaserat
  • Backup 3 gånger per dag

Överblicka dagen, veckan, månaden

Med Trinax Bokningssystem får ni full koll på både dåtid, nutid och framtid. I det användarvänliga gränssnittet överblickar ni den önskade tidsperioden och schemalägger med högsta noggrannhet.

Släng papperskalendern

Med automatiserade funktioner och lösningar kan det manuella arbetet bli ett minne blott. Varje enskild kundbokning hamnar direkt i kalendern, administrationspanelen och mailinkorgen, vilket gör att ni aldrig missar en beställning.

Kunden påminns med SMS-notiser

Inga fler bortglömda bokningar med Trinax Bokningssystem. När ett bokningsdatum närmar sig får kunden påminnelse-notiser via e-post och SMS.

Din kalender är alltid med dig

Våra system utvecklas alltid för molnet. Vi tror inte på appar och nedladdningsbara mjukvaror. Vi ser till istället till att ditt system är tillgängligt dygnet runt från alla enheter, oavsett var ni eller era kunder befinner sig.

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur allt fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

Fyll i dina uppgifter via knappen nedan så kommer en av oss på Trinax kontakta dig inom kort så du kommer igång med din demo.

Bokningssystem Fr 299:-/mån

Full koll med synkad kalender

Minimera det manuella arbetet och få full koll på dina bokningar med vårt bokningssystem med åtkomst 24/7.

Med automatiserade funktioner och lösningar kan ni lägga mindre energi på administration och mer på det ni är bra på. Både du och dina kunder kommer att älska det. Ni kommer åt systemet från alla enheter, synkar kalendern enligt önskemål och får notiser så fort en beställningen är gjord och när bokningsdatumet börjar närma sig. Kan det blir enklare?

Oscar Björk

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur vårt Bokningssystem fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

0520-20 52 13 oscar.bjork@trinax.se