Digital personalhandbok

Dela rutiner, arbetsuppgifter och rättigheter snabbt och enkelt

  • 5 st användare varav 1 administratör
  • Åtkomst 24/7 från alla enheter
  • 100% digitaliserad och molnbaserat
  • Backup 3 gånger per dag
  • Egen logotype på alla PDF-dokument
  • Skräddarsy efter era behov

Lås systemet och kräv signering från personalen

Vill du vara säker på att alla anställda verkligen läser och signerar personalhandboken? Med Trinax Personalhandbok går ingen miste om några förändringar. Du kan nämligen låsa hela systemet så att personalen inte kommer åt några funktioner förrän de godkänt de gällande villkoren.

Användarna får notiser vid ändringar

I samband med att systemet låser sig vid nya förändringar i personalhandboken så skickas även notiser ut. Detta upplyser de anställda allt mer om de gällande villkoren, vilket fått större uppmärksamhet i samband med lagförändringar om GDPR som trädde i kraft den 25 maj 2018.

Slipp tjocka pärmar med dokument

Låt de tjocka pärmarna med dokument bli ett minne blott. Med en digital personalhandbok kan du redigera innehållet direkt i systemet med det klassiska textverktyget. Du slipper dessutom att skriva ut nya papper vid minsta förändring.

Enkel överblick och signering

Med hyperlänkar direkt i innehållsförteckningen blir det lätt att navigera bland personalhandbokens innehåll. Till skillnad från att bläddra fram och tillbaka i en pärm så kan användaren klicka eller söka sig fram till det stycke som blivit uppdaterat.

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur allt fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

Fyll i dina uppgifter via knappen nedan så kommer en av oss på Trinax kontakta dig inom kort så du kommer igång med din demo.

Digital Personalhandbok 1 990:- + 349 kr/månad

Ändra, Läs, Signera, Enkelt!

Glöm pärmar och papper och låt personalhandbokssignering bli en mindre ansträngande uppgift.

Hanteringen av personalhandboken har aldrig varit enklare. Med notiser och låsta funktioner går ingen anställd miste om några förändringar eller krav på signering. Digitaliseringen minskar mängden pärmar och papper, samtidigt som den ökar användarvänligheten genom hyperlänkar, sökfunktioner och tillgängligheten 24/7 från alla enheter.

Markus Karlén

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur vår Personalhandbok fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

0520-20 52 11 markus.karlen@trinax.se