Intranät

Vad våra intranät kan garantera

  • Åtkomst 24/7
  • Fungerar på alla enheter
  • Användarvänligt
  • 1 års fri support
  • 100% molnbaserat
  • Backup 3 gånger per dag

Ert företags behov = vårt intranät

För oss är inga projekt för små eller stora. Vi vet att varje företag har sina specifika behov. Därför lägger vi stor vikt vid att lyssna på dig och anpassa både arbetssätt och slutresultat efter vad just du behöver. Vi finns hos er hela vägen – från de första idéerna till färdig produkt.

 

Nå ut med nyheter

Nå ut med nyheter

Försvinner viktig information i medarbetarnas inkorgar? Med ett intranät från Trinax publicerar du nyheter som ingen personal går miste om. Notiser, e-post och SMS-påminnelser är några av de verktyg som är tillgängliga för dig och din personal.

Få koll på lånad utrustning

Försvinner utrustning helt utan förklaring? Glöms det lätt bort vem som har vad? Då kan en inventarielista bli en del av ditt nya intranät. Lägg in produkterna direkt i systemet och låt personalen signera ett bifogat avtal vid användning.

Följ framgångarna med visuell statistik

Vi på Trinax AB och våra kunder tycker att siffror är roligare och enklare att förstå med en visuell presentation. I vårt intranät kan siffror bli till tydliga och lättlästa diagram och grafer som du enkelt kan exportera eller skriva ut.

Alla dokument och filer på ett ställe

Låt alla papper, pärmar, USB-stickor och andra desperata försök att hålla ordning bli historia. Med ett intranät från Trinax kan du sluta leta och upptäcka tjusningen med att ha allt på ett och samma ställe. Vi kan garantera att du kommer att spara tid och kunna lägga mer energi på just det som ert företag är bra på.

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur allt fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

Fyll i dina uppgifter via knappen nedan så kommer en av oss på Trinax kontakta dig inom kort så du kommer igång med din demo.

Intranät Fr 299:-/mån
Oscar Björk

Oscar Björk

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur vårt Bokningssystem fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

0520-20 52 13 oscar.bjork@trinax.se