Personalliggare

Inget krångel

Hos oss finns självklart inga begränsningar på hur många arbetsplatser du kan använda din personalliggare på. Inga dolda avgifter - inga begränsningar i antal arbetsplatser.

Ingen dyr hårdvara

Vårt system kräver ingen extra hårdvara som du måste hyra för att komma igång. Du använder helt enkelt din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Snabbt - enkelt - prisvärt!

Personalliggare för frisörer, restauranger och verkstäder som klarar alla krav och regler

Det enda som behövs för att komma igång med vår personalliggare är en dator, mobil eller surfplatta med internetuppkoppling. Vår personalliggare följer självklart Skatteverkets regler och kräver varken någon extra utrustning eller dyr installation.

  • Fritt antal arbetsplatser
  • 5 egna användare
  • Enkel export
  • Säker förvaring i molnet
  • Enkel in- och utcheckning
  • Obegränsad användning
  • Realtidssynk
  • Lagras den tid lagen kräver
  • Klarar alla regler och krav

Vill ni ha en terminal på arbetsplatsen?
Självklart har vi en lösning för det också!

 

Underlätta för era ansällda med en terminal där dom enkelt kan stämpla in och ut.

Vi har terminaler som är kopplade till vår personalliggare till fastpris. Vi installerar enheterna och ser till att det bara är att köra igång för er på arbetsplatsen. Det finns också smarta hållare där terminalen sitter låst och skyddat.

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur allt fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

Fyll i dina uppgifter via knappen nedan så kommer en av oss på Trinax kontakta dig inom kort så du kommer igång med din demo.

Personalliggare 4 990:- + 99 kr/månad

Det är enkelt att komma igång

Logga in

Med din administratörsinloggning loggar du in och lägger in din personal med namn, personnummer och e-postadress för inloggning.

Stämpla in och ut

Din personal kan enkelt stämpla in och ut sig med hjälp av sina mobiltelefoner. Du kan även sätta upp en terminal på arbetsplatsen. Terminalen kan bestå av en surfplatta eller dator med internetuppkoppling.

Håll koll och Backup

Du kan enkelt hålla koll på alla stämplingar i administrationen. Systemet backupas tre gånger per dag och vi behåller självklart alla stämplingar i två år - precis som Skatteverket kräver!

Markus Karlén

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur vår Personalliggare fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

0520-20 52 11 markus.karlen@trinax.se