Personalliggare Bygg

Inget krångel

Hos oss finns självklart inga begränsningar på hur många projekt ni kan använda er personalliggare på eller hur många ansluta underentreprenörer. Inga dolda avgifter - inga begränsningar i antal projekt - inga månadskostnader!

Ingen dyr hårdvara

Vårt system kräver ingen extra hårdvara som du måste hyra för att komma igång. Du använder helt enkelt din dator, mobiltelefon eller surfplatta. Snabbt - enkelt - prisvärt!

Inga månadskostnader

Vi gillar inte månadskostnader. Därför har vi valt att köra vår personalliggare utan. I vår BAS-version ingår: Femton egna anställda - fritt antal underentreprenörer – fritt antal projekt.

Personalliggare som klarar alla krav och regler

Det enda som behövs för att komma igång med vår personalliggare är en dator, mobil eller surfplatta med internetuppkoppling. Vår personalliggare följer självklart Skatteverkets regler och kräver varken någon extra utrustning eller dyr installation.

  • Fritt antal projekt
  • 10 egna användare
  • Enkel export
  • Säker förvaring i molnet
  • Enkel in- och utcheckning
  • Obegränsad användning
  • Realtidssynk
  • Inga månadskostnader
  • Lagras den tid lagen kräver
  • Klarar alla regler och krav

Vill ni ha en terminal på arbetsplatsen?
Självklart har vi en lösning för det också!

 

Jobbar ni kanske på en större, inhägnad arbetsplats?
Underlättar en terminal där alla era anställda och underentreprenörer lätt kan registrera sig?

Vi har terminaler som är kopplade till vår personalliggare till fastpris. Vi installerar enheterna och ser till att det bara är att köra igång för er på arbetsplatsen. Det finns också smarta hållare där terminalen sitter låst och skyddat.

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur allt fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

Fyll i dina uppgifter via knappen nedan så kommer en av oss på Trinax kontakta dig inom kort så du kommer igång med din demo.

Personalliggare Bygg 8 495:- + 1 990 kr/år

Det är enkelt att komma igång

Logga in

Med er administratörsinloggning loggar ni in och lägger in er personal med namn, personnummer och e-postadress för inloggning.

Skapa och anmäl projekt

Har ni ett projekt där den totala kostnaden är mer än 4 prisbasbelopp går ni in på Skatteverkets hemsida och anmäler projektet för att tilldelas ett identifikationsnummer.

På administrationssidan skapar ni ett projekt som ni tilldelar ett namn. Där lägger ni in identifikationsnummer ni har fått från Skatteverket.

Skicka information till underentreprenörer

När projektet är skapat genereras automatiskt ett informationsblad som ni kan skicka till era underentreprenörer. Här finns all information som era underentreprenörer behöver för att kunna stämpla in på ert projekt.

Stämpla in och ut

Er personal och era underentreprenörer kan enkelt stämpla in och ut sig med hjälp av sina mobiltelefoner. Ni kan även sätta upp en terminal på projektområdet. Terminalen kan bestå av en surfplatta eller dator med internetuppkoppling.

Håll koll och Backup

Ni kan enkelt hålla koll på alla stämplingar i administrationen. Systemet backupas tre gånger per dag och vi behåller självklart alla era stämplingar i två år - precis som Skatteverket kräver!

Sebastian Thekkethala

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur vår Personalliggare Bygg fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

0520-20 52 12 sebastian@trinax.se