Scanna leverantörsfakturor

Fördelar med vår leverantörsfakturascanning

Tidseffektiv

Den artificiella intelligensen (AI) kan tolka leverantörsfakturor på mindre än 60 sekunder - en process som annars manuellt tar runt 7 minuter.

Självlärande

Om tolkad faktura matchas mot ett befintligt register så används tidigare lärdom, annars byggs kunskap upp över tid för ökad snabbhet och pricksäkerhet.

Formatstödjande

Tolkningen går att göra oavsett om leverantörsfakturan är i pappersformat, PDF eller e-faktura. Extern scanningshjälp går att få.

Anpassningsbar

När leverantörsfakturorna har tolkats kan de även passera skräddarsydda attestflöden per leverantör eller referensperson.

Integrerbar

Tjänsten kan givetvis kopplas samman med ditt affärssystem. I priset ingår en integration med antingen Visma eEkonomi eller Fortnox.

Strukturerad

Den digitala hanteringen av leverantörsfakturor bäddar för både full kontroll, tillgänglighet och uppföljning. En struktur som kan vara svår att uppnå analogt.

Miljövänlig

Den digitala lösningen minskar både papperskaos och förbrukning av skrivarmaterial. Äntligen slipper du bära runt på tjocka pärmar.

Molnbaserad

Leverantörsfakturascanningen är precis som alla våra andra system molnbaserad så att du kommer åt den var du än befinner dig.

Spara tid och pengar med en leverantörsfakturatolkare

Kontrollerande av leverantörsfakturor är en vanligt förekommande del i många fakturaflöden. Det manuella arbetet är ofta repetitivt och tidskrävande för administratören. Med vår leverantörsfakturascanning effektiviserar man processen genom att låta Artificiell Intelligens (AI) utföra tolkningen.

Den självlärande tekniken minimerar fel som man uppkomma på grund av den mänskliga faktorn. Den digitala, automatiserade processen är alltså bra för både personalen, plånboken och miljön.

Jag vill veta mer

Integrera tjänsten med ditt affärssystem

För att du ska få ut så mycket som möjligt ut av leverantörsfakturascanningen så bör den kopplas samman med ett affärssystem. I vårt pris ingår en integration med antingen Visma eEkonomi eller Fortnox. Du väljer själv vilket affärssystem du önskar koppla samman på sidan Offertförfrågan.

Logotyp VismaLogotyp Fortnox

Mattias Lundgren

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur våra system fungerar – antingen via telefon/Teams eller på plats hos er. Om du vill så kan du även testa på egen hand först.

Mattias Lundgren