Schemaläggning & Stämpelklocka

Digital schemaläggning & stämpelklocka för alla branscher

Nu kan du underlätta ditt administrativa arbete för schemaläggning och tidrapportering. Vi har samlat allt under ett och samma tak! Med Trinax Schemaläggning och Stämpelklocka får du rätt verktyg för att schemalägga din personal under veckans alla dagar. Dessutom rapporteras alla arbetade timmar – så du kan hålla koll på tid och kostnad för dina arbeten.


 

Effektivitet

Det bästa med digital schemaläggning är att du enkelt att justera ditt eller dina anställdas schema, vart du än befinner dig. På så vis kan alla berörda följa eventuella ändringar i realtid.

Prioritering

Låt dina anställda hålla koll på vilka uppgifter som kommer på tur i arbetsflödet. Vår digitala schemaläggning ger en tydlig överblick av arbetsveckan och visualiserar hur personalen ska lägga upp sina timmar.

Enkelhet

Trinax Schemaläggning och Stämpelklocka är uppbyggt för enkelhet – alla ska kunna använda det oavsett tekniska erfarenheter. Du behöver därför inte oroa dig för långa upplärningsperioder som tar tid från det riktiga arbetet.

Rapportera tid

Nu kan du följa upp och se exakt hur många timmar som spenderats på respektive arbetsplats. Dina anställda rapporterar och stämplar enkelt in hur mycket tid som spenderats, så du snabbt får en överblick av hur arbetet fortlöper.

Digitalisera din schemaläggning

Trinax Schemaläggning och Stämpelklocka ser till att du kan erbjuda din personal enkelhet i allra högsta grad. Och visst är det på tiden att digitalisera även dina scheman? Med vårt system har du möjligheten att skapa obegränsat med arbetsplatser och koppla dina anställda till arbetsuppgifter genom att schemalägga dom under specifika tider. Personalen rapporterar dessutom in sin tid och avvikande timmar, så du kan utvärdera huruvida arbetet går enligt planering.

Önskar du speciella funktioner?

Vi på Trinax har alla möjligheter att bygga system efter dina önskemål och behov. Saknar du en funktion i Trinax Schemaläggning och Stämpelklocka som skulle underlätta för ditt företag? Berätta för oss! Våra duktiga systemutvecklare hjälper dig gärna att bygg om eller nytt!

Kontakta oss

Trinax Besökssystem

 

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur allt fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

Fyll i dina uppgifter via knappen nedan så kommer en av oss på Trinax kontakta dig inom kort så du kommer igång med din demo.

Schemaläggning & Stämpelklocka Fr. 199:-/mån

Detta ingår Trinax Schemaläggning och Stämpelklocka

  • Avvikelser & rapportering av tid
  • Attest av löner
  • Stämpelklocka
  • Full översikt över anställdas tid/avvikelser
  • Fritt antal arbetsplatser
     

Trinax Besökssystem

Önskar du en gratis demovisning?

När du vill veta mer om Trinax Schemaläggning och Stämpelklocka ger vi dig gärna en rundtur i systemet. Våra säljare är specialister på hur systemen fungerar och ger dig snabbt en förståelse för hur enkelt det är att använda alla funktioner till din fördel. Du är välkommen att kontakta oss för vidare information.

Våra priser

För en prisvärd månadsavgift och pristillägg per användare får du åtkomst till ett system som gör underverk för ditt företag. I systemet ingår en bas av moduler och du avgör själv hur många användare du vill addera. Givetvis fungerar det alldeles utmärkt att uppgradera dina användare i takt med att ditt företag växer.

Månadskostnad: 199 kr/mån
Pris per användare: 69 kr

Kontakta oss
Markus Karlén

Markus Karlén

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur vår Tidrapportering fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

0520-20 52 11 markus.karlen@trinax.se