Trinax Tid- & projekthantering

Fördelar med vår tid- och projekthantering

Anpassningsbart

Anpassa systemet efter dina behov. Vi har över 70 färdiga moduler som hjälper ditt företag att spara tid och pengar.

Engångskostnad

Kom ifrån dyra månadskostnader. Hos oss betalar du en engångskostnad och får full åtkomst till ett eget system.

Mobilanpassat

Rapportera tid via mobiltelefonen, läsplattan eller datorn. Vårt system för tid- och projekthantering fungerar på alla enheter.

Molnbaserat

Ingen installation eller onödigt krångel. Det enda som krävs för att använda vår tid- och projekthantering är en internetanslutning.

Löneunderlag på ditt sätt

Enkelhet är det viktigaste vid administration. Därför har vi utvecklat ett systemför helt vanliga människor, oavsett bransch och arbetssätt.

Fakturaunderlag på ett klick

Förutom löneunderlag får du även stenkoll på dina projekt. Du tar enkelt fram fakturaunderlag när det är dags för fakturering av dina projekt.

 

Tid- och projekthantering med användarvänlighet i centrum

Enkelhet är det absolut viktigaste vid administration. Därför har vi utvecklat ett tid- och projekthanteringssystem för helt vanliga människor, oavsett bransch och arbetssätt. Personalen ska utan krångel kunna stämpla in tid. Som administratör hanterar du rapporter och underlag lekande lätt.

Förutom löneunderlag får du även stenkoll på dina projekt. Du tar enkelt fram fakturaunderlag när det är dags för fakturering av dina projekt.

Se funktioner

Koppla ihop med ditt löne- & affärssystem

Vi har under åren hunnit göra många integrationer och kopplingar mellan olika system. Nedan hittar du några av de löne- och affärssystem vi har möjlighet att koppla ihop Trinax Tid- och projekthantering med. Om du vill veta mer om våra integrationer är du varmt välkommen att kontakta oss! 

Logotyp Visma Logotyp Kontek Logotyp Hogia Logotyp Fortnox

Mattias Lundgren

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur våra system fungerar – antingen via telefon/Teams eller på plats hos er. Om du vill så kan du även testa på egen hand först.

Mattias Lundgren