Tidrapportering

Fördelar med vår tidrapportering

Anpassningsbart

Anpassa systemet efter dina behov. Vi har över 70 färdiga moduler som hjälper ditt företag att spara tid och pengar.

Engångskostnad

Kom ifrån dyra månadskostnader. Hos oss betalar du en engångskostnad och får full åtkomst till ett eget system.

Mobilanpassat

Rapportera din tid via mobiltelefonen, läsplattan eller datorn. Vår tidrapportering fungerar på alla enheter.

Molnbaserat

Ingen installation eller onödigt krångel. Det enda som krävs för att använda vår tidrapportering är en internetanslutning.


Tidrapportering med användarvänlighet i centrum

Enkelhet är det absolut viktigaste vid administration. Därför har vi utvecklat ett tidrapporteringssystem för helt vanliga människor, oavsett bransch och arbetssätt. Personalen ska utan krångel kunna stämpla in tid. Som administratör hanterar du rapporter och underlag lekande lätt.

Förutom löneunderlag får du även stenkoll på dina projekt. Du tar enkelt fram fakturaunderlag när det är dags för fakturering av dina projekt.

Se funktioner

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur allt fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

Fyll i dina uppgifter via knappen nedan så kommer en av oss på Trinax kontakta dig inom kort så du kommer igång med din demo.

Tidrapportering Fr 9 990:- + 1 990 kr/år

Koppla ihop med ditt löne- & affärssystem

Vi har under åren hunnit göra många integrationer och kopplingar mellan olika system. Nedan hittar du några av de löne- och affärssystem vi har möjlighet att koppla ihop Trinax Tidrapportering med. Om du vill veta mer om våra integrationer är du varmt välkommen att kontakta oss! 


Löneunderlag på ditt sätt

Enkelhet är det absolute viktigaste vid administration. Därför har vi utvecklat ett tidrapporteringssystem för helt vanliga människor, oavsett bransch och arbetssätt.

Fakturaunderlag på ett klick

Förutom löneunderlag får du även stenkoll på dina projekt. Du tar enkelt fram fakturaunderlag när det är dags för fakturering av dina projekt.

Markus Karlén

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur vår Tidrapportering fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

0520-20 52 11 markus.karlen@trinax.se