Tidrapportering

Molnbaserat för åtkomst 24/7

Ingen installation och inget krångel!Vår tidrapportering finns alltid tillgängligt. Det enda du behöver för att komma åt ditt system är en internetanslutning - oavsett om du är på semester eller ute på jobb. Hög driftsäkerhet och enkel inloggning där inga tekniska kunskaper krävs, varken för uppstart eller användning.

Mobilanpassat som fungerar hela dagen

Självklart kan du rapportera in tiden via mobiltelefon. Dina anställda får sitt eget inlogg och kommer enkelt åt systemet via telefon eller läsplatta. Inrapporteringen är mobilanpassad för att du smidigt ska kunna byta mellan projekt under dagen.

Spara tid och få full kontroll över personal

Som administratör hämtar du ut rapporter och löneunderlag med bara ett par klick. Planera projekt, rapportera in kostnader eller exportera in timmar direkt till ditt lönesystem. Vi har hjälpt många företag inom flera olika branscher att förenkla sin arbetsdag med vår tidrapportering.

Tidrapportering med användarvänlighet i centrum

Enkelhet är det absolut viktigaste vid administration. Därför har vi utvecklat ett tidrapporteringssystem för helt vanliga människor, oavsett bransch och arbetssätt. Personalen ska utan krångel kunna stämpla in tid. Som administratör hanterar du rapporter och underlag lekande lätt.

Förutom löneunderlag får du även stenkoll på dina projekt. Du tar enkelt fram fakturaunderlag när det är dags för fakturering av dina projekt.

Se funktioner

Logga in vart du än är

Du behöver inte sitta på kontoret för att använda Trinax Tidrapportering. Vår webbaserade tjänst kan du använda närsomhelst och varsomhelst. Det enda du behöver är en mobil, platta eller dator med uppkoppling.  

Testa demo

Löneunderlag på DITT sätt

I lönerapporterna får du fram samtliga timmar som din personal har rapporterat in för att använda i ditt löneprogram eller skriva ut som PDF.

Vi kan idag erbjuda export direkt till VISMA Lön, Hogia, Fortnox och Kontek, mot en extra kostnad. Vi kan även koppla andra system till vår tidrapportering.

Fakturaunderlag på ett klick

I rapportläget skapar du fakturaunderlag för varje projekt. Du ser klart och tydligt vilka av dina anställda som varit hos kunden, hur många timmar de har lagt och eventuella produkter som använts. Informationen sammanställs i en tydlig rapport för dig och din kund.

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur allt fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

Fyll i dina uppgifter via knappen nedan så kommer en av oss på Trinax kontakta dig inom kort så du kommer igång med din demo.

Tidrapportering Fr 9 990:- + 1 990 kr/år

Vårt system pratar med dina löne-/affärssystem

Anpassningsbart + Fastpris är några av dom oslagbara
fördelarna med Trinax Tidrapportering

Tidrapportering ska vara enkel, både för medarbetaren och för administratören. Därför har vi utvecklat Trinax Tidrapportering utifrån verkliga behov. För att göra det extra enkelt för er kan vi anpassa vi tjänsten efter hur just ni jobbar.

Vi vill också att ni ska slippa månadskostnader. Istället betalar ni ett fastpris för tjänsten.
Det ska vara lätt att använda Trinax Tidrapportering.  

Jag vill testa demo Bygg ditt system

Oscar Björk

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur vår Tidrapportering fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

0520-20 52 07 oscar.bjork@trinax.se