Webshop

Vill du driva en webshop för
endast 1 295:-/månaden?

  • Egen unik design
  • Sökoptimerad enligt gällande standarder
  • Fritt antal produkter & produktkategorier
  • Enkel administration via webbgränssnitt
  • Fraktinställningar
  • Kundregister & administration
  • Integration mot Swedbank Pay
  • Fungerar för alla branscher
  • Nyhetsscript

Läs mer om baspaketet

Webshopen som stödjer alla branscher och produkter

Trinax webshop är en enkel lösning för dig som snabbt vill komma igång att sälja på nätet!

Med Trinax webshop får du en vacker shop med en design som är framtagen just för dina behov. Shopen fungerar alltid lika bra på mobiler som på dator. Du kan enkelt administrera vår genomarbetade e-handel med Trinax CMS.

Ser bra ut på alla enheter

Hälften av alla köp sker idag på mobiler och surfplattor. Därför har webshopen självklart en responsiv design som fungerar lika bra på mobil, dator och surfplatta så att du kan sälja mer.  

Hantera dina produkter och innehåll enkelt med vårt egna Trinax CMS

Du ska enkelt kunna lägga upp nya produkter eller kampanjer, hantera kunder och ordrar och anpassa ditt innehåll. Därför har vi utvecklat Trinax CMS för vår webshop. Det är lätt att använda så att du kan lägga din värdefulla tid på din verksamhet.

Få notiser via mail direkt när ordrarna läggs av dina kunder

Att snabbt kunna ge svar när en kund lägger en order är viktigt för våra kunder. Därför kan du välja att få en notifiering via mail när en order kommer in.

Du får din egen unika design

Din webshop är unik, vilket måste synas i designen. Därför jobbar vi inte med mallar utan tar fram en unik design tillsammans med varje kund. Tillsammans med våra designer utformar vi ett utseende som passar just din verksamhet.  

Se demo

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur allt fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

Fyll i dina uppgifter via knappen nedan så kommer en av oss på Trinax kontakta dig inom kort så du kommer igång med din demo.

Webshop 5000:- + 1 295 kr/månad

Oscar Björk

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur vår Webshop fungerar - antingen via telefon eller på plats hos er. Eller om du helt enkelt vill testa själv först.

0520-20 52 13 oscar.bjork@trinax.se