Webshop

Vill du driva en webshop för
endast 1 295:-/månaden?

Egen unik design

Sökoptimerad enligt gällande standarder

Fritt antal produkter & kategorier

Enkel administration

Fraktinställningar

Kundregister & administration

Integration mot Swedbank Pay

Fungerar för alla branscher

Nyhetsscript

Läs mer om baspaketet

Webshopen som stödjer alla branscher och produkter

Trinax webshop är en enkel lösning för dig som snabbt vill komma igång att sälja på nätet!

Med Trinax webshop får du en vacker shop med en design som är framtagen just för dina behov. Shopen fungerar alltid lika bra på mobiler som på dator. Du kan enkelt administrera vår genomarbetade e-handel med Trinax CMS.

Trinax Webbshop produkt
 

Ser bra ut på alla enheter

Hälften av alla köp sker idag på mobiler och surfplattor. Därför har webshopen självklart en responsiv design som fungerar lika bra på mobil, dator och surfplatta så att du kan sälja mer.  

Hantera dina produkter och innehåll enkelt

Du ska enkelt kunna lägga upp nya produkter eller kampanjer, hantera kunder och ordrar och anpassa ditt innehåll. Därför har vi utvecklat Trinax CMS för vår webshop. Det är lätt att använda så att du kan lägga din värdefulla tid på din verksamhet.

Kundordrar kommer direkt på mailen

Att snabbt kunna ge svar när en kund lägger en order är viktigt för våra kunder. Därför kan du välja att få en notifiering via mail när en order kommer in.

Du får din egen unika design

Din webshop är unik, vilket måste synas i designen. Därför jobbar vi inte med mallar utan tar fram en unik design tillsammans med varje kund. Tillsammans med våra designer utformar vi ett utseende som passar just din verksamhet.  

Se demo

William Käkelä

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Vi visar gärna hur våra system fungerar – antingen via telefon/Teams eller på plats hos er. Om du vill så kan du även testa på egen hand först.

William Käkelä