Swedbank Pay

Checkout från Swedbank Pay
 

Checkouten passar dig som vill ha ett smidigt sätt att ta betalt online. Det går snabbt att komma igång och allt ryms i ett avtal och ett pris. Erbjud dina kunder de mest populära betalsätten.

Enkelt för dig och dina kunder

Att handla online ska kännas smidigt, inte minst i kassan. Med Checkoutens färdiga lösning får du allt du behöver samlat på ett ställe. Den digitala kassan gör det enkelt för dina kunder att betala på det sätt som passar dem bäst. Checkouten känner dessutom igen kunder som har använt den tidigare.

Fler slutförda köp

Genom att spara sina kort- och adressuppgifter slipper dina kunder fylla i informationen vid varje köp. Det gör att fler påbörjade köp faktiskt slutförs. Sparade uppgifter kan kunderna alltid ta bort eller ändra i efterhand genom att logga in på swedbankpay.se med sitt BankID. Där kan de också få koll på och hantera sina fakturor och eventuella krediter.

Med Checkouten kan du och dina kunder lita på att betalningen görs på ett säkert sätt som skyddar de personliga uppgifterna.

Du och dina kunder behöver inte vara kunder i Swedbank för att kunna använda Checkouten.

Du som kund till Trinax AB betalar endast:

Uppstartsavgift: 0:-

Månadsavgift: 299:-

Transaktionsavgift: 1,75:- + 1,75%

Kontakta Swedbank Pay

Har du frågor eller vill veta mer om Checkouten hör av dig på tel. 08-411 10 80 eller sales.swedbankpay@swedbank.se. Du hittar också mer info på swedbankpay.se.