We make ideas happen

Trinax är den personliga produktionsbyrån med branschens trevligaste personal. Vi tycker att mötet mellan kund och leverantör ska vara rakt, ärligt och ge resultat.

Vårt kontor ligger i Trollhättan. Här hittar du våra säljare, designer, programmerare och tekniker. Vi tror inte på att anställa projektledare och analytiker utan utbildar istället vår egna kreativa personal kontinuerligt så de kan sköta kontakten direkt med dig som kund. Färre interna mellanhänder kan man kalla det. Det blir mer tidseffektivt och minskar kostnaden för dig.

Att din affär växer är vår prioritet

Vi sätter din affär i fokus oavsett om det handlar om ett litet eller stort projekt. Vi är stolta över att göra om komplexa system till användarvänliga lösningar som hjälper er i er vardag.

Du kan alltid ringa oss, oavsett om du är en ny kund eller om vi har gjort affärer tidigare, oavsett om dina behov är stora eller små. Varje projekt vi skapar ser vi som början på ett spännande partnerskap och vi ser gärna ett långsiktigt samarbete i allt vi gör.

En vision

Tusen mål!

Vi på Trinax ser på webb- och systemutveckling lite annorlunda jämfört med våra kollegor i branschen. Vi tror på rak kommunikation där vi och våra kunder delar en klar bild av det färdiga resultatet. Vi börjar gärna arbeta redan efter första mötet och är stolta över att kunna leverera professionella resultat presenterade på ett pedagogiskt sätt. Ni ska få det ni behöver när ni behöver det.

Internt kallar vi detta för ”The Trinax Way” och ser att det leder till nya kunder och långsiktiga relationer. Växer våra kunder, så växer vi helt enkelt.Vi tror att passion för jobbet med märks på slutresultatet och att det är viktigt att ha kul på vägen dit. Därför uppmuntrar vi en livfull kontorsatmosfär med mycket glädje och humor där vi tar våra kunder på högsta allvar.

Vi arbetar med olika miljöpolicyer och processförbättringar för att skapa ett mer hållbart företagande. Kontakta oss gärna för mer information.

Kontakta oss

Våra produkter

Markus Karlén

Markus som är försäljningsansvarig här på Trinax brinner för att hjälpa våra kunder i deras vardag. På fritiden tränar han gärna och slår sig ner i soffan för att kolla Premier League.

Läs mer om Markus

Sebastian Thekkethala

Säljaren med högt driv och som alltid är på språng! Löser alla våra kunders problem. Utanför arbetet kombinerar gärna Sebastian  sitt bil- och teknikintresse med att umgås med sin familj.

Läs mer om Sebastian

Niklas Andersson

Niklas är den positiva lagspelaren som noga uppfångar kundens behov och alltid strävar efter att ta fram den bästa lösningen. Vid sidan om arbetet tränar han gärna eller njuter av lite god mat med nära och kära.

Läs mer om Niklas

Johan Åsbrink

Johan älskar färg och former och tur är väl det för han är designer. Serviceminded och glad är några ord som förklarar Johan bra. Hemma kombineras datorn och Premier League mer än gärna!

Läs mer om Johan

Christoffer Lindahl Hassel

Trinaxs ansvariga utvecklare som har koll på minsta lilla kodrad i våra system (och lite till). Han älskar verkligen att hjälpa våra kunder och bygga deras system. Vi andra på Trinax tror han äter, sover och andas PHP.

Läs mer om Christoffer

Mattias Åberg

Vår utvecklare och tekniker Mattias dansar mellan kod och servrar med sitt glada humör dagligen. När han inte dansar mellan kod och servrar här på arbetet fortsätter han gärna dansen med bugg på fritiden.

Läs mer om Mattias

Bubach Christoffer

Kod hemma, kod på jobbet, sover inte för att få koda. Här har vi killen som smattrar kod på tangentbordet dygnet runt men ibland hinner Bubach även med att kika lite serier och hänga med polarna.

Läs mer om Bubach

Simon Vacker

Simon älskar när det kommer in nya projekt han får hoppa på. Är det utmaning och något han aldrig gjort förut blir han ännu gladare. Mellan serier och kompisar på fritiden vill han hela tiden lära sig mer saker.

Läs mer om Simon

Robin Linderoth

Robin är systemutvecklaren som älskar att få grotta ned sig i kod utan att bli störd av omgivningen. När han inte programmerar så befinner han sig antingen på golfbanan, framför CMORE Golf eller i umgänge med familjen. 

Läs mer om Robin

Viktor Nymark

Ringer du in till oss på Trinax är högst sannorlikt att du får prata med Viktor först. Med sin servicemedvetenhet och viljan att lösa problemen snabbt är din vardag räddad! På lunchrasterna agerar han gärna faktamaskin 

Läs mer om Viktor

Elisabeth Thuresson

Elisabeth kommer alltid in med ett leende på kontoret. Ordning och reda och koll på varenda siffra och papper här på Trinax.

Läs mer om Elisabeth

Charlie Liss

Lagar, installerar, skruvar, uppdaterar, felsöker = Charlies vardag här på Trinax. Med en portion av glatt humör och stor vilja hjälper Charlie våra kunder med istortsett allting. Det som Charlie inte kan lösa, det går inte att lösa.

Läs mer om Charlie

Henrik Freiholtz

Henrik är den ambitiösa teknikern som alltid ser fram emot nästa utmaning och arbetsuppgift. Några av hans starka sidor är just problemlösning och viljan att lära sig nya system. Hans arbetsglädje och driftighet värdesätts högt på Trinax!

Läs mer om Henrik

Jerry Johansson

Jerry är IT-proffset som alltid sätter kundens önskemål i fokus och älskar att samarbeta. Med ett förflutet ända upp i division 2 ligger innebandy och moderklubben Dingle AIK fortfarande varmt om hjärtat. Vid sidan om IT och sport njuter han gärna av god mat, ett glas vin och mys med familjen.

Läs mer om Jerry

Fredrik Yli-Luopa

Killen som brinner för sälj och se projekt byggas upp och ta form. Fredrik är alltid ute på språng med tusen bollar i luften. Byggets allt i allo som har koll på allt. På fritiden försöker han gärna spöa vänner och kollegor på padeltennis och umgås med familjen.

Läs mer om Fredrik