Systemutveckling i världsklass

Du kanske har en idé som har grott under längre tid? Låt oss göra den till verklighet tillsammans. Vi och våra systemutvecklare är med er genom hela processen, från idé och kravinsamling till färdig produkt.

Inga projekt är för små eller för stora

Vårt effektiva arbetssätt passar för det lilla projektet såväl som för det omfattande uppdraget. Vi lägger tiden där den ger nytta för dig – i utvecklingsarbetet.

Anpassningen har inga gränser

Vi vet att varje företag har sina specifika behov. Därför lägger vi stor vikt vid att lyssna på er och anpassa både arbetssätt och slutresultat efter vad just du behöver.  

Från en enkel idé till färdig produkt

Vi finns hos dig hela vägen, där du behöver oss. Vi kan hjälpa dig från de första idéerna till den färdiga produkten.  

Systemutveckling

Föråldrat system? Fel funktioner? Låt oss bygga om… eller nytt!

På Trinax sätter vi en stolthet i att systemutveckling varken ska ta en evighet eller kosta skjortan. Därför ödslar vi ingen tid på onödigheter. Vår princip är att du ska få det du behöver, när du behöver det.

Du kanske har en idé som legat och grott under längre tid? Låt oss hjälpa dig att förverkliga den. Vi hjälper er oavsett om du som kund har någon erfarenhet av systemutveckling eller inte, oavsett om ditt projekt är litet eller stort. Vi kan både projektledning och det tekniska så du kan lugnt luta dig tillbaka. Behövs det kan vi placera en konsult hos er under en längre tid.

Kontakta oss

Integrationer och kopplingar är vardag för oss

Många företag använder många olika system i sin verksamhet. För att få ihop vardagen är det såklart önskvärt att dessa system pratar med varandra. Vi kan hjälpa er att göra kopplingar mellan bland annat affärssystem och webben, tid- och projekthantering, samt löneprogram, eller kanske en ny betalningslösning till er webbshop?

Hur jobbar vi på Trinax?

Du kanske redan har en färdig förstudie? Då arbetar vi självklart utifrån den. Annars börjar vi med en förstudie och tar tillsammans med dig fram ett lösningsförslag. En av våra projektledare leder arbetet och garanterar att leverans sker vid rätt tid och till rätt kostnad.

Systemutveckling är så mycket mer än kod. För att snabbt kunna starta ett projekt krävs det att utvecklarna lär känna verksamheten, vilka som ska använda systemet och i vilket sammanhang det används. Det gör vi! Bra systemutveckling är att kunna utveckla användarvänliga och effektiva system, från backend till frontend, som är oberoende av vilken teknik eller typ av enhet användaren utnyttjar.

Vidareutveckla eller bygga nytt

Oavsett om du vill vidareutveckla era system eller bygga nytt har vi kunskapen att utveckla effektiva och användarvänliga system, antingen från grunden eller där ni är idag.

Vi hjälper dig helt enkelt med systemutveckling, från idé till färdig produkt.

Kom igång redan idag!

Sebastian Thekkethala

Vi tycker att personlig service är minst lika viktigt som ett enkelt system för er. Har ni ett system som behöver byggas ut/göras om? Eller är ni i idéstadiet? Kontakta oss så hjälper vi er.

Sebastian Thekkethala