First Line Support

First Line Support

Har du alltid varit personen som andra frågar om hjälp när det gäller IT och datorer? Visst är det samtidigt skönt när man hjälpt någon och känner att deras dag blev mycket enklare? Du är inte ensam. Vi på Trinax vet precis hur det känns!

Ansök nu!

Anställningsform
Tillsvidare

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast lön

Arbetsort
Trollhättan

Rollen som First Line Support

I över 10 år har vi via våra smarta IT-system och tjänster hjälpt företag att lösa vardagliga flaskhalsar som i slutändan sparar massor med tid och onödiga kostnader.

Vi växer så det knakar och söker nu en First Line Support som kommer att vara en viktig pusselbit för att hjälpa våra kunder med användarfrågor, men också dina medarbetare med tekniska utmaningar på kontoret för att allt bara ska snurra på.

Dig som vi letar efter är nyfiken och brinner för att hjälpa andra. Du sätter alltid kunden i centrum och är driven för att alltid lösa kundens problem på bästa möjliga sätt. Du har tidigare arbetat med IT och service och har erfarenhet inom Microsofts produktfamilj, Office, servermiljöer och hårdvara.

Du kommer att bli en del av ett fantastiskt gäng kollegor som alla driver mot samma mål och samtidigt har väldigt roligt på vägen!

Eftersom tjänsten har sin huvudsakliga placering i Trollhättan bor du inom lämpligt avstånd.

Till alla våra medarbetare erbjuder vi:

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt och växande bolag med branschens bästa kollegor. Med ett gediget utbud av såväl egna produkter som tjänster inom IT och systemutveckling erbjuder vi våra kunder digitala helhetslösningar. Under de senaste åren har vi uppnått tillväxt i raketfart och fått utmärkelsen som ett gasellföretag tre år i rad; 2019, 2020 och 2021! Hösten 2020 expanderade vi dessutom vår verksamhet genom att öppna nya kontor i både Västerås och Oslo.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Vårt kontor hittar du strax intill Trollhättans centrum – här arbetar i dagsläget 26 stycken anställda uppdelat på programmerare, designers, tekniker, projektledare säljare och testare tillsammans i en kreativ och öppen miljö.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansökan görs via formuläret som du hittar via knappen "Ansök nu!". Eventuella frågor skickas till jobb@trinax.se.

Intervjuer sker löpande och vid intresse rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående.

Ansök nu!

Fredrik Yli-Luopa

Ansökan görs via formuläret som du hittar via knappen "Ansök nu!". Eventuella frågor skickas till jobb@trinax.se. Rekrytering sker fortlöpande.

Fredrik Yli-Luopa