Ledig tjänst IT-tekniker

Är du IT-teknikern vi söker?

Brinner du för att förenkla och säkra upp kunders vardag genom IT-tjänster? Har du erfarenheten att kunna göra egna prioriteringar, arbeta självständigt och ta egna initativ för att finna rätt IT-lösning för kunden? Vi på Trinax har en hög servicegrad och värdesätter kundrelationen högst av allt. För att stärka vår IT-avdelning söker vi just nu en lugn och strukturerad tekniker.

Anställningsform
Heltid, Tillsvidare

Arbetstider
Mån-Fre: 08.00 - 17.00

Lön
Fast månads- vecko- eller timlön 

Arbetsort
Trollhättan

Om Trinax AB

Vi är ett innovativt och växande bolag med branschens bästa kollegor. Med ett gediget utbud av såväl egna produkter som tjänster inom IT och systemutveckling erbjuder vi våra kunder digitala helhetslösningar. Under de senaste åren har vi uppnått tillväxt i raketfart och fick under 2019 utmärkelsen som ett gasellföretag.

Balansen mellan arbete och fritid är viktig för oss. Det ska vara roligt att vara på jobbet och vi arbetar därför kontinuerligt med att skapa en arbetsplats som våra medarbetare uppskattar att vara en del utav. Förutom att vi har ett intressant förmånspaket är vi duktiga på att anordna aktiviteter som after work, biljardturneringar, träningspass och personalaktiviteter.

Vårt kontor hittar du strax intill Trollhättans centrum – här arbetar i dagsläget 23 stycken anställda uppdelat på programmerare, designers, tekniker, projektledare, säljare och testare tillsammans i en kreativ och öppen miljö. Under 2020 väntar dessutom ett lokalbyte där vi kommer lägga mycket fokus på att uppfylla en trivsam och modern arbetsmiljö.

Till alla våra medarbetare erbjuder vi:

Vad kommer du arbeta med?

Din primära uppgift blir att assistera våra kunder med IT-relaterade frågor och uppgifter både via fjärrsupport och ute hos kund. Du kommer att ingå i vår IT-avdelning som idag består av 5 stycken anställda, men kommer att arbeta självständigt ut mot kund.

Expempel på arbetsuppgifter

Support och felsökning, installation av mjuk- och hårdvara, nätverksinstallationer samt utveckling av intern IT-infrastruktur.

Din profil

Som IT-tekniker hos Trinax brinner du för såväl service som IT och vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter inom båda delarna. För oss är det enormt meriterande om du har erfarenhet av nätverk och säkerhet samt Microsoft Windows Server. Då du kommer vara med och hjälpa våra kunder att förenkla och säkra upp sin vardag kommer det krävas att du är trygg i att göra egna prioriteringar, arbeta självständigt och ta egna initiativ.

Vi på Trinax AB lägger mycket tyngd på att hålla en hög servicegrad, vilket uppskattas av våra kunder. Med detta som utgångspunkt är det viktigt för oss att hitta dig som är naturligt serviceinriktad som person. Då det är högt tempo och många tvära kast under en arbetsdag på Trinax lägger vi stor vikt i att du är lugn, strukturerad och gillar att ta ansvar. Eftersom tjänsten har sin huvudsakliga placering i Trollhättan bor du inom lämpligt avstånd.

Vi arbetar mot tydliga mål och du kommer ha möjlighet att förkovra dig och växa tillsammans med oss. Som IT-tekniker kommer du mestadels att supportera såväl befintliga som nya kunder samt underhålla våra interna servrar och system. Du kommer att ingå i vår IT-avdelning som idag består av 5 personer men du kommer att jobba självständigt mot kunder.

Arbetsuppgifter

Varför ska du bli IT-tekniker hos oss?

Utbildning

Gymnasial utbildning

Språk

Körkort

Arbetslivserfarenhet

Meriterande
IT-tekniker/Datatekniker: 2-4 års erfarenhet

Vi ser fram emot din ansökan!

Din ansökan och eventuella frågor skickas till jobb@trinax.se. Bifoga ditt CV och gärna ett personligt brev.

Sista ansökningsdagen är 2020-04-27.

Intervjuer sker löpande och vid intresse rekommenderar vi dig att skicka in din ansökan omgående.

Jerry Johansson

Maila in ditt CV och personliga brev till jobb@trinax.se. Eller ring mig på 0520-20 52 02 för att höra mer!

0520-20 52 02 jerry.johansson@trinax.se