Hör gärna av dig!

Ibland behövs vi för att hjälpa till när det blir problem. Men allt som oftast pratar vi lösningar och möjligheter tillsammans med dig så att vi kan sjösätta det perfekta digitala arbetssättet för just er verksamhet.

Vissa genvägar är värda att ta. Vi finns alltid nära till hands när du behöver något.

Support

Mån–fre: 09–16
Lunchstängt: 12–13

0520-188 99
support@trinax.se

Försäljning

Vi guidar dig mot minskad administration och mer tid över till viktigare saker.

Kontakta våra experter

Marknad

Kontakta oss gärna gällande media, press
och nyheter.

marknad@trinax.se

Återförsäljare

Vi är alltid intresserade
av nya möjligheter till partnerskap.

Läs mer och hör av dig!

Väx tillsammans med oss

För oss är det viktigt att våra tjänster skapar ett värde i din verksamhet när du är kund till oss. Vi arbetar därför ofta nära och tillsammans med dig som kund för att förstå just era förutsättningar. Då kan vi ge er de verktyg ni behöver för att bli mer effektiva och i slutändan spara mycket tid, resurser och pengar.

Vi har sedan 2010 förenklat vardagen för hantverkare över hela Sverige och tar med oss det i ryggen till samtalen med dig. Det kan vara på utbildningar och genomgångar, i vår snabba personliga support eller när du kontaktar våra experter för att diskutera rätt lösningar för framtiden.

Lär känna oss

Bli en i gänget

Vår personal är nyckeln till vår framgång.

Kulturen vi har här på Trinax gör att vi har väldigt roligt tillsammans både på och vid sidan av jobbet. Det är många av oss som har arbetat här länge och det är flera som har kommit tillbaka efter att ha provat vingarna någon annanstans, det är något som vi är extra stolta över.

Till dig som är intresserad av att bli en av oss erbjuder vi bland annat kompetensutveckling, teambuilding, gemensam träning på arbetstid, spelkvällar, after works, gratis kaffe och frukt samt fantastiskt trevliga arbetskamrater!

Roller vi söker nu